Šta ima novo #1 - AVON

Taman kad sam krenula sa sređivanjem "materijala" za prvi Šta ima novo post u ovoj godini, stigao mi je paket iz Avon-a. Uslikam ja i mazalice iz paketa, krenem da sređujem i shvatim da ima previše proizvoda za jedan post. Tako dođoh na ideju da zaseban post posvetim samo proizvodima koje sam poručila iz Avona u proteklih mesec dana, a ostatak noviteta sledi uskoro.


Ako se sećate, na početku godine sam organizovala darivanje koje je omogućila Avon dama i lider iz Beograda. Kako sam više puta pokušavala da se učlanim, ali niko iz mog regiona nije "uspeo" da me kontaktira, odlučila sam da se angažujem i priključim Avon zajednici, upravo preko nje. Rekoh sebi: zašto da poručujem kod drugih, kad mogu da ostvarim popuste i mnoge druge povoljnosti. Sad ovo sigurno zvuči kao reklama (od kojih mi je muka (i ne, ovo nije sponzorisan post)), ali stvarno je tako. U firmi u kojoj radim ima dosta žena, svih dobi, zatim rodbina i prijatelji, još malo angažovanja sa strane, i za kratko vreme se nakupi porudžbina. Na taj način ostvarim popust, i za "ušteđeni" novac sebi poručim dosta stvari. Plus, kao Avon dama imam pristup proizvodima i uzorcima koji se još nisu našli u brošuri, i to po vrlo pristupačnim cenama (neke čak za 10,00 din.), i na taj način mogu da testiram nešto pre svih. To bi bilo ukratko o mom Avon iskustvu, sve informacije (za one koje zanima) kako i gde se možete učlaniti ću ostaviti na kraju teksta. Kao što sam rekla, ovu priču niko nije zahtevao od mene, već sam donekle želela da objasnim najezdu Avon proizvoda u postu. A sada da pređemo na prošlomesečnu "uštedu". :)

Prvo čemu sam se radovala i željno iščekivala da stigne jesu čuveni Absolute ruževi. Već sam probala jedan nekoliko testera, sad sam poručila još nekoliko nijansi opet u vidu testera, a za početak full size kolekcije sam izabrala Tender Mauve i Creamy Melon

Od ruževa tu su i jedan iz Luxe kolekcije i jedan ExtraLasting.

Onda prelazimo na oči. Kao što se može primetiti, moj raspon nijansi nije baš maštovit, te je tako i Avon True color paleta nije ništa šarenija, već u dobrim starim zemljanim tonovima. O njoj ću vam više reći u zasebnoj recenziji.

Ali, moj trud i želja da ubacijm koju boju i pripremim se za sunce i prolećne dane (nadam se što pre) ogleda se već u sledećoj olovci, tj. nijansi.

Tu je i maskara, koje još nema u redovnoj ponudi, tako da ću se potruditi da vam prenesem moje utiske pre nego što izađe, da imate neke parametre ukoliko se dvoumite baš oko nje.

Prelazimo na lice. Opet još jedna novina u katalogu, koju se može poručiti u brošuri C03 po prvi put, meni je već pala šaka. U pitanju je CC krema za lice.

Kremu/gel za lice sa krastavcem sam poručila da vidim da li stvarno matira lice kao što piše u opisu, a prvenstveno zato što je cena bila i više nego pristupačna. 


Od tuširalica tu su City rush gel za tuširanje, i Senses Winter Cocoon kupka, sa mirisom vanile. Da, da, obe divno mirišu.
Zatim tu je i krema za telo, isto prijatnog mirisa.
I za kraj, proizvod koji sam dobila na samom početku, jeste novi Avon Femme parfem, koji će se naći u brošuri C03. Cvetno-voćno-mošusna mirisna nota nije moja omiljena, ali svakako će naći svoje obožavatelje.

To bi bilo to za ovaj put. Ja svakako planiram da pojedinim proizvodima posvetim malo više pažnje, a onda i recenziju. Da li vas nešto posebno zanima? Pozzzzz!!! :D

Informacije o učlanjenju i novostima možete dobiti na sledećim stranicama kojima upravlja Ana Stančev:
Ana je od nedavno krenula sa pisanjem bloga baš na temu Avon proizvoda, i , ako želite, možete je pratiti na sledećem linku: http://aninkutakbg.blogspot.com/ 

29 коментара:

  1. Pa kod tebe bas svasta nesto ima novo! :D
    Imam dosta stvari odavde ( Absolute ruz,senkice,gel za tusiranje Winter Cocoon, Avon Care kremicu) i suuuper je sve! I dobih uzorak Femme parfema,nije los. :) Videla sam na stranom sajtu nov katalog i novu maskaru...bas me zanima, iako vise volim maskare za duzinu nego za volumen. :) Sjajni noviteti i sjajan post! ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. <3 Bila sam vredna, obnavljam zalihe, a i zeni treba zabraniti da lista kataloge :D
      A za maskaru 'u sigurno uraditi post, cim sumiram utiske. Iskreno, do sada me nijedna njihova maskara nije odusevila u svim segmentima, ali videcemo da li ova donosi promene. :))

      Избриши
  2. Odlični noviteti! :) Ovu kupku winter cocoon sam isprobala kod snajke,divna je! A bez mocha latte senkice ne idem nigde, još uvek imam staro pakovanje, kao da se ne troši :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :* Senkice su dosta dobre, mada volela bih da su ove moje malo jace pigmentacije, ali za svakodnevnu upotrebu su savrsene. Me like it so far!

      Избриши
  3. koliko lijepih stvari :)
    najviše me zanimaju ruževi i CC krema

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Ja glasam za recenziju kreme za lice sa krastavcem :)

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post, baš mi se sviđa kako si to prestavila. :)
    Ja glasam za recenziju nove maskare, jer je još nisam otvorila. :) Takođe i za CC kremu, jer se razmišjam da li da je isprobam. :)
    Mogu reći da su novi Absolute ruževi divni, da je je Mocha Latte moja omiljena nijansa TC senkica. :)
    Winter Cocon takođe favorit među Senses gelovima.
    Avon care kremice sam probala ali neke druge, i fine su bile. :)
    Samo napred sa Avon manijom, prenosim je izgleda uspešno! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Ana, drago mi je da ti se svidja. Ionako si ti odgovorna za ovo trosarenje :D
      CC kremu i maskaru definitivno stavljam na test, pa cu podeliti svoje skromno misljenje.

      Избриши
  7. Ja jedno vrijeme nisam narucivala Avon jer sam ostala bez svoje dame, al sad konacno imam opet od koga, pocela se drugarica baviti sa tim.
    I ja imam zelju probati CC kremu, ovo dana testiram Bourjois, a cekam i Farmasi da mi stigne.
    Tu maskaru prvi put vidim, pisi nam utiske sto prije. :-)
    Parfem sam mirisala iz kataloga i nije mi se dopao, onako barem sa papira. Imam utisak da su im u zadnje vrijeme svi nesto isti, vockasto cvjetni. Pored starih Far Away, Today i City Rush, jedino mi se jos svidio ovaj novi Premier Luxe. Mada nisam probala one Herve Leger, a jedan mi se cini fin po greb greb stranicama. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pisacu sigurno o maskari i CC kremi, ali sad jedva cekam da cujem tvoje misljenje za Bourjois, jer imam njihov 123 puder, i odlican je, pa bih probala i CC kremu.
      Slazem se za parfemcice, skoro sam "trljala" mirisljave strane i iznervirala se sto su skoro svi vockasti i "providni", a takve ne volim. Dobri su mi Passion Dance, City Rush, Little black dress i Absent. Herva Leger i Premier Luxe nisam pomirisala.

      Избриши
    2. To zavisi od ukusa. Ja bas volim osvezavajuce vocne parfeme. Avon instict mi je omiljeni:-) a npr passion dance mi smrdi:-D sve zavisi od osobe do osobe

      Избриши
  8. Divni noviteti, zanima me da li CC krema sadrži šljokice, pošto znam da njihova BB krema sadrži šljokice ili tzv, šimer ? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema sljokica, ali kad se nanese na lice, lice izlgeda sjajno kao da je iluminator, ali to se za nekoliko sekundi upije u kozu tako da se ne primecuje u toku nosenja.

      Избриши
  9. paleta divno izgleda i bas me zanima kakva ce biti cc krema :)

    ОдговориИзбриши
  10. Kako ti se čini Luxe ruž? Planiram nekad naručiti pa da provjerim :) Uzorci su zakon, zahvaljujući njima mogu imati uvijek drugi ruž na usnama :D a volik i što ne zauzimaju prostor, tako mali mogu bilo gdje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se bas dopada ovaj ruz jer sam takav trazila. Mozda sadrzi vise sljokica nego sto bih volela, jer kad se ruz skine, sljokice ostaju tu. Ali je lepa i kremasta, prozirna nijasna. Meni je vrlo dobar.
      A uzorci su odlicna stvar, tako mogu da se igram do besvesti sa bojama koje nikad ne bih potrosila u full size velicini.

      Избриши
  11. Apsolutno divni noviteti ;) nove absolute ruzeve i sama imam, super su!

    ОдговориИзбриши
  12. Cekam recenziju za CC kremicu ;) P.S. Mnogo si lepa!

    ОдговориИзбриши
  13. Mesaj, mesaj, da ne zagori :D Nema na cemuuu :)))

    ОдговориИзбриши
  14. Obozavam Avon proizvode, 4 bojne senke su mi najbolje

    pogledaj moj nov blog
    http://mymakeupbagm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Extra Lasting karmin me je oduševio kvalitetom,a ovu senses tuširalicu baš privodim kraju,super mi je :)

    ОдговориИзбриши
  16. Od Color Absolute ruževa imam točno te dvije nijanse kao i ti :D Super su mi! Baš sam se u zadnje vrijeme zapalila za Avon stvari :P

    ОдговориИзбриши
  17. Moze li se iz avona naruciti nesto sto nije u aktuelnoj brosuri, a bilo je prije? Npr po sifri iz starog kataloga?

    ОдговориИзбриши

button share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Šta ima novo #1 - AVON

Taman kad sam krenula sa sređivanjem "materijala" za prvi Šta ima novo post u ovoj godini, stigao mi je paket iz Avon-a. Uslikam ja i mazalice iz paketa, krenem da sređujem i shvatim da ima previše proizvoda za jedan post. Tako dođoh na ideju da zaseban post posvetim samo proizvodima koje sam poručila iz Avona u proteklih mesec dana, a ostatak noviteta sledi uskoro.


Ako se sećate, na početku godine sam organizovala darivanje koje je omogućila Avon dama i lider iz Beograda. Kako sam više puta pokušavala da se učlanim, ali niko iz mog regiona nije "uspeo" da me kontaktira, odlučila sam da se angažujem i priključim Avon zajednici, upravo preko nje. Rekoh sebi: zašto da poručujem kod drugih, kad mogu da ostvarim popuste i mnoge druge povoljnosti. Sad ovo sigurno zvuči kao reklama (od kojih mi je muka (i ne, ovo nije sponzorisan post)), ali stvarno je tako. U firmi u kojoj radim ima dosta žena, svih dobi, zatim rodbina i prijatelji, još malo angažovanja sa strane, i za kratko vreme se nakupi porudžbina. Na taj način ostvarim popust, i za "ušteđeni" novac sebi poručim dosta stvari. Plus, kao Avon dama imam pristup proizvodima i uzorcima koji se još nisu našli u brošuri, i to po vrlo pristupačnim cenama (neke čak za 10,00 din.), i na taj način mogu da testiram nešto pre svih. To bi bilo ukratko o mom Avon iskustvu, sve informacije (za one koje zanima) kako i gde se možete učlaniti ću ostaviti na kraju teksta. Kao što sam rekla, ovu priču niko nije zahtevao od mene, već sam donekle želela da objasnim najezdu Avon proizvoda u postu. A sada da pređemo na prošlomesečnu "uštedu". :)

Prvo čemu sam se radovala i željno iščekivala da stigne jesu čuveni Absolute ruževi. Već sam probala jedan nekoliko testera, sad sam poručila još nekoliko nijansi opet u vidu testera, a za početak full size kolekcije sam izabrala Tender Mauve i Creamy Melon

Od ruževa tu su i jedan iz Luxe kolekcije i jedan ExtraLasting.

Onda prelazimo na oči. Kao što se može primetiti, moj raspon nijansi nije baš maštovit, te je tako i Avon True color paleta nije ništa šarenija, već u dobrim starim zemljanim tonovima. O njoj ću vam više reći u zasebnoj recenziji.

Ali, moj trud i želja da ubacijm koju boju i pripremim se za sunce i prolećne dane (nadam se što pre) ogleda se već u sledećoj olovci, tj. nijansi.

Tu je i maskara, koje još nema u redovnoj ponudi, tako da ću se potruditi da vam prenesem moje utiske pre nego što izađe, da imate neke parametre ukoliko se dvoumite baš oko nje.

Prelazimo na lice. Opet još jedna novina u katalogu, koju se može poručiti u brošuri C03 po prvi put, meni je već pala šaka. U pitanju je CC krema za lice.

Kremu/gel za lice sa krastavcem sam poručila da vidim da li stvarno matira lice kao što piše u opisu, a prvenstveno zato što je cena bila i više nego pristupačna. 


Od tuširalica tu su City rush gel za tuširanje, i Senses Winter Cocoon kupka, sa mirisom vanile. Da, da, obe divno mirišu.
Zatim tu je i krema za telo, isto prijatnog mirisa.
I za kraj, proizvod koji sam dobila na samom početku, jeste novi Avon Femme parfem, koji će se naći u brošuri C03. Cvetno-voćno-mošusna mirisna nota nije moja omiljena, ali svakako će naći svoje obožavatelje.

To bi bilo to za ovaj put. Ja svakako planiram da pojedinim proizvodima posvetim malo više pažnje, a onda i recenziju. Da li vas nešto posebno zanima? Pozzzzz!!! :D

Informacije o učlanjenju i novostima možete dobiti na sledećim stranicama kojima upravlja Ana Stančev:
Ana je od nedavno krenula sa pisanjem bloga baš na temu Avon proizvoda, i , ako želite, možete je pratiti na sledećem linku: http://aninkutakbg.blogspot.com/ 

29 коментара:

  1. Pa kod tebe bas svasta nesto ima novo! :D
    Imam dosta stvari odavde ( Absolute ruz,senkice,gel za tusiranje Winter Cocoon, Avon Care kremicu) i suuuper je sve! I dobih uzorak Femme parfema,nije los. :) Videla sam na stranom sajtu nov katalog i novu maskaru...bas me zanima, iako vise volim maskare za duzinu nego za volumen. :) Sjajni noviteti i sjajan post! ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. <3 Bila sam vredna, obnavljam zalihe, a i zeni treba zabraniti da lista kataloge :D
      A za maskaru 'u sigurno uraditi post, cim sumiram utiske. Iskreno, do sada me nijedna njihova maskara nije odusevila u svim segmentima, ali videcemo da li ova donosi promene. :))

      Избриши
  2. Odlični noviteti! :) Ovu kupku winter cocoon sam isprobala kod snajke,divna je! A bez mocha latte senkice ne idem nigde, još uvek imam staro pakovanje, kao da se ne troši :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :* Senkice su dosta dobre, mada volela bih da su ove moje malo jace pigmentacije, ali za svakodnevnu upotrebu su savrsene. Me like it so far!

      Избриши
  3. koliko lijepih stvari :)
    najviše me zanimaju ruževi i CC krema

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Ja glasam za recenziju kreme za lice sa krastavcem :)

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post, baš mi se sviđa kako si to prestavila. :)
    Ja glasam za recenziju nove maskare, jer je još nisam otvorila. :) Takođe i za CC kremu, jer se razmišjam da li da je isprobam. :)
    Mogu reći da su novi Absolute ruževi divni, da je je Mocha Latte moja omiljena nijansa TC senkica. :)
    Winter Cocon takođe favorit među Senses gelovima.
    Avon care kremice sam probala ali neke druge, i fine su bile. :)
    Samo napred sa Avon manijom, prenosim je izgleda uspešno! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Ana, drago mi je da ti se svidja. Ionako si ti odgovorna za ovo trosarenje :D
      CC kremu i maskaru definitivno stavljam na test, pa cu podeliti svoje skromno misljenje.

      Избриши
  7. Ja jedno vrijeme nisam narucivala Avon jer sam ostala bez svoje dame, al sad konacno imam opet od koga, pocela se drugarica baviti sa tim.
    I ja imam zelju probati CC kremu, ovo dana testiram Bourjois, a cekam i Farmasi da mi stigne.
    Tu maskaru prvi put vidim, pisi nam utiske sto prije. :-)
    Parfem sam mirisala iz kataloga i nije mi se dopao, onako barem sa papira. Imam utisak da su im u zadnje vrijeme svi nesto isti, vockasto cvjetni. Pored starih Far Away, Today i City Rush, jedino mi se jos svidio ovaj novi Premier Luxe. Mada nisam probala one Herve Leger, a jedan mi se cini fin po greb greb stranicama. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pisacu sigurno o maskari i CC kremi, ali sad jedva cekam da cujem tvoje misljenje za Bourjois, jer imam njihov 123 puder, i odlican je, pa bih probala i CC kremu.
      Slazem se za parfemcice, skoro sam "trljala" mirisljave strane i iznervirala se sto su skoro svi vockasti i "providni", a takve ne volim. Dobri su mi Passion Dance, City Rush, Little black dress i Absent. Herva Leger i Premier Luxe nisam pomirisala.

      Избриши
    2. To zavisi od ukusa. Ja bas volim osvezavajuce vocne parfeme. Avon instict mi je omiljeni:-) a npr passion dance mi smrdi:-D sve zavisi od osobe do osobe

      Избриши
  8. Divni noviteti, zanima me da li CC krema sadrži šljokice, pošto znam da njihova BB krema sadrži šljokice ili tzv, šimer ? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema sljokica, ali kad se nanese na lice, lice izlgeda sjajno kao da je iluminator, ali to se za nekoliko sekundi upije u kozu tako da se ne primecuje u toku nosenja.

      Избриши
  9. paleta divno izgleda i bas me zanima kakva ce biti cc krema :)

    ОдговориИзбриши
  10. Kako ti se čini Luxe ruž? Planiram nekad naručiti pa da provjerim :) Uzorci su zakon, zahvaljujući njima mogu imati uvijek drugi ruž na usnama :D a volik i što ne zauzimaju prostor, tako mali mogu bilo gdje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se bas dopada ovaj ruz jer sam takav trazila. Mozda sadrzi vise sljokica nego sto bih volela, jer kad se ruz skine, sljokice ostaju tu. Ali je lepa i kremasta, prozirna nijasna. Meni je vrlo dobar.
      A uzorci su odlicna stvar, tako mogu da se igram do besvesti sa bojama koje nikad ne bih potrosila u full size velicini.

      Избриши
  11. Apsolutno divni noviteti ;) nove absolute ruzeve i sama imam, super su!

    ОдговориИзбриши
  12. Cekam recenziju za CC kremicu ;) P.S. Mnogo si lepa!

    ОдговориИзбриши
  13. Mesaj, mesaj, da ne zagori :D Nema na cemuuu :)))

    ОдговориИзбриши
  14. Obozavam Avon proizvode, 4 bojne senke su mi najbolje

    pogledaj moj nov blog
    http://mymakeupbagm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Extra Lasting karmin me je oduševio kvalitetom,a ovu senses tuširalicu baš privodim kraju,super mi je :)

    ОдговориИзбриши
  16. Od Color Absolute ruževa imam točno te dvije nijanse kao i ti :D Super su mi! Baš sam se u zadnje vrijeme zapalila za Avon stvari :P

    ОдговориИзбриши
  17. Moze li se iz avona naruciti nesto sto nije u aktuelnoj brosuri, a bilo je prije? Npr po sifri iz starog kataloga?

    ОдговориИзбриши