My Beauty Disasters

Nakon što sam pre nekoliko dana istiskala gel za pranje lica na četkicu za zube, shvatila sam da imam problem. Ozbiljan! Moje mazalice će mi jednog dana doći glave i to samo zato što previše verujem svojoj "uvežbanoj rutini i dobrom poznavanju rasporeda koji me okružuje". U ovom postu ću izlistati samo nekoliko nesrećnih okolnosti koje su me na kratko koštale živaca, ali su dobre za prepričavanje i nauk.

Dizaster br.1 - Aceton vs. Tonik za lice
Nemam neku posebnu organizaciju kozmetike - jedna pregrada za preparativu, druga za pudere, i tome slično. Imam i kutak za lakove. Međutim, često (naravno u žurbi) neki uljez uleti u pogrešnu pregradu. Ovog puta aceton u sektor preparative.
Tako se jednog jutra spremam za posao gde po navici nakon pranja zuba ide lice, operem obrišem i pređem na tonik. Sledećih nekoliko rečenica se odvija u sekundama. Krenem muški tuferom po čelu i istog trenutka osetim i vidim u ogledalu crvenilo koje sve više peče. Istovremeno mi nos para jak miris koji ni malo ne podseća na Neutrogenu koju sam tada koristila. Bacam pogled na policu i vidim Dahliu kako mi maše sa sve rogovima ispred bočice Neutrogene. 
Naravoučenije: Samo jednim potezom ruke koža doživljava instant lifting i bubuljice nestaju, ali goruće crveno na tretiranoj regiji zahteva dodatnu "ruku" hidratantne kreme i dupli sloj pudera da prekrije glupost koja piše na čelu. Aceton mi je (bukvalno) došao glave i udaljen je iz kupatila.

Dizaster 2. Balea vs. Vademecum 
Kad smo kod mešanja bočica, desilo se i ono pomenuto u uvodu. Postavka je sledeća: lokacija lavabo - česma u sredini, sa desne strane dozer za tečni sapun, dok s leva stoje četkice za zube u čaši (u čaši su četkice a ne zubi), pored Vademecum pasta koja dubi na glavi/poklopcu a tik uz nju Balea gel za pranje lica, u istom položaju. 
Opet jutro, opet pospana i naravno u žurbi za posao, uhvatim sebe kako na četkicu istiskavam Baleu umesto Vademecum pastu. Ne, nisam oprala zube njome jer sam na vreme osetila da je Vademecum bočica nešto bucmastija nego obično, ali zato je četkica doživela vanredno dubinsko pranje.
Naravoučenije: Balea bi sigurno isprala sve tragove karmina na zubima, dok bi vaša pidžama ostala bez fleke od paste zato što je Balea providna i ne peni. Balea od sada stoji s desne strane lavaboa. Rekoh li Balea? :)

Dizaster 3. Šampon vs. Regenerator
Neko je pametno dizajnirao da šampon uvek stoji poklopcem na gore, dok regenerator čuči na glavi i na taj način razdvojio ova dva tako slična a tako različita proizvoda. S obzirom da kupatilo delim s bratom koji, kao i svi muškarci, ne vidi razliku između ova dva osim što sam jedan obrnula naopako kako bih iscedila ostatak.
Iz želje da mi vrati "šampone na mesto", dešava se to da povremeno bogato "nasapunjam" kosu ali pena iz nekog razloga izostaje. Kad već shvatim da mi prsti ne klize kroz kosu zato što mi je šampon toliko dobar, već zato što mi je regeneerator zalizao svaku dlaku na glavi, od korena do vrhova, kreće ispiranje koje obično zahteva još pola bojlera i duplu šaku šampona.
Matematička postavka zadatka - Na polici imaš bocu šampona i bocu regeneratora, od kojih svaka sadrži po 250ml proizvoda. Ako na jednu šaku šampona trošiš pola šake regeneratora, zbog čega u boci sa regeneratorom ima manje proizvoda nego u boci sa šamponom? 
Rešenje: Brat ustvari ne pere kosu šamponom :)

Dizaster 4. Sprej ulje vs. Pločice
Imam jedno ulje u spreju kojim volim bogato da se častim nakon tuširanja. I opustim ja tako prst, štrcam oko sebe kao prskalica travnjak, ne razmišljajući o višku koji pada pored mene, tj. na pločice. Sledeći korak je korak u sigurnu smrt ili bar povredu, zato što su pločice nauljene ko one u bodibildera. Onda rešim da izbegnem proklizavanje, pa sve to isto uradim u kadi gde moja glupost dostiže vrhunac onog trenutka kad mokre noge krenu da šetaju ko Bambi po ledu.
Naravoučenije: Ne znam kako to rade pevaljke pred nastup, ali ja se uljim isključivo dok stojim na peškiru i to tako što sprej uperim što bliže sebi.

Dizaster 5. Vosak vs. Ringla
Ne znam za vas, ali ja za depiliranje nausnica koristim vosak u posudici koje se može rezgrejati u vreloj vodi ili na nekom jačem izvoru toplote. Moj izvor toplote je ringla uključena na najniži stepen. Sećam se kao da je juče bilo. Došla s mora i umesto da odspavam, ja odlučim da odem do grada. A ne ide da preplanuli ten kvarim prosvetljenim brčićima, pa rekoh da se doglancam i zasijam u punom svetlu. Uključila sam ringlu i stavila polupraznu posudicu sa voskom da se topi, kao što radim godinama unazad. Otišla da se "spremam" a u stvari sam sela uz komp da pogledam šta sam propustila na netu. Krenem do kupatila da se šminkam - posle 20min. - izađem iz sobe i zaplahne me crni gusti dim. JOŠ SE PITAM ŠTA SE DESILO I ODAKLE OVOLIKI DIM?!!! Uđem u kuhinju i vidim da se moj vosak istopio kvalitetno i pretvorio u crni dim koji je okrečio kuhinju u 50 nijansi sive. Na sreću, ništa se nije zapalilo.
Naravoučenije: Možda brkovi nisu izgledali lepo za izlazak, ali su svakako upotpunili outfit molera koji je morao da prekreči kuhinju po kazni. E da, od sada koristim trakice - korisna stvar a i bezbedna.


Imate li vi kakvih bjuti anegdota za podeliti?

30 коментара:

  1. HAHAHAHAHAHA, ja ne mogu da se obuzdam! Ti si bog! Ja imam svojih incidenata, ali ovo je...wow. Najgore što mi se desilo jeste što sam prskala sprej za brzo sušenje laka tako što sam ruku ispružila preko parketa. A kako sprej ima ulje, samo sam se proklizala i zveknula glavu. Sada prskam nad tepihom ili ppreko gelendera od terase po komšijskom vešu. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa zar i od spreja za nokte... Ccc, vidis da nista nije bezbedno. Nego nemoj tepih da unistavas, skoncentrisi se na komsijski ves, ionako ga peru svake nedelje, a ti tepih ne mozes cesto :D

      Избриши
  2. Hahahahahaha, super post, sita sam se ismejala :))) Ja nisam imala nekih specijalnih pehova ili sada ne mogu da ih se setim...a, da, jednom sam se umesto mleka za telo opet namazala gelom za tuširanje, naravno na suvo. Ubrzo sam shvatila da se nešto mnogo lepim. Možeš li zamisliti koliko je posle trajalo ispiranje? :) Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :D Bar si bila glatka i cista, a samo mogu da zamislim kako je kupati se na suvo :) (necu da ti se smejem, da mi se ne vrati) :)))))))))

      Избриши
  3. Ovo sa voskom mi se redovno desava:-)

    ОдговориИзбриши
  4. Slatko se iZcerekah sama sa tvojim redovima. A ne pričaš mi baš sve, je li? ;) Bambija na ledu ja postignem regeneratorom za kosu u spreju, a tek što se i tepih kliza posle tretmana. Milina. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stid me, Dru, da ti sve pricam. Drzim to u sebi ko zrtva :))))
      A ti nisi bambi, ti si duso Aladin ako imas tepih. <3 :*

      Избриши
  5. Sa voskom mi se isto desila situacija, žene se zamisle i zaborave :D

    ОдговориИзбриши
  6. Hahahaha :D A sunce drago <3
    Imam i ja anegdotu s voskom, al' ne bih javno :D
    Super si me nasmejala :*

    ОдговориИзбриши
  7. Jao, pa imale smo neke slicne incidente u kupatilu. Kod mene se jednom Clean & Clear plavi tonik slucajno pored plavog Afrodita acetona. I ista stvar, namocim ja onaj tufer onako obilno acetonom, srecom nos me alarmirao i ipak nije zavrsilo na licu.
    A jednom sam se razbila u kupatilu nakon spricanja nogu sa Avonovim suhim uljem, poljubila sam plocice.
    A ovu pricu sa samponom i regeneratorom je imao moj tata dok smo zivjeli zajedno znao nas je optuzivati da kupujemo po njegovim rijecima neki krs od sampona koji nista ne pjeni a zamasti mu kosu za sat vremena. :-))
    Takodje je znao koristiti intimni gel umjesto sampona, sto sam skontala tek kad sam vidjela da rapidno nestaje. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ohrabri me zeno sad kad vidim da jos neko brlja ko ja. Mislila sam da mi mozak vetri. Mada ti si pametnija, stala si sa acetonom, ali zato nas isto ulje nije umalo ubilo koliko vidim. Ulje o kom sam pisala je bas to Avonovo.
      A ovo za intimni gel mi je totalni hit, dushica :)

      Избриши
  8. Genijalno. :D Ja sam pre neki dan letela po pločicama zbog in shower mleka. Skroz sam zaboravila da ga isperem, samo sam izašla onako namazana i razbila se. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ouch!!! Bleso, to mora da je bolelo. Mada, mene mama sa prvom depilacijom ucila da lepota boli. :)

      Избриши
  9. hahahaha fenomenalno! Evo mog bisera: onomad se napravih pametna da od mame sakrijem malo acetona, za crne dane. Posle nekog vremena se pri ciscenju ormara iznenadim otkud "kapi za nos" u mom ormaru i lepo ih vratim u kupatilo. A posle jos nekog vremena, nos se zapusio. Ja uzmem "kapi" legnem i stisnem iz sve snage... I tako cela bocica acetona zavrsi u mom nosu! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahahahha... pa ne verujem <3 Ti si hit. Ne zelim ni da saznam kakav je osecaj :) Luda!

      Избриши
  10. Uh, ovo sa acetonom umesto kapi za nos se i meni desilo. I sada me boli kad samo pomislim na to :(
    A sto se tice koriscenja regeneratora umesto sampona od strane muskih ukucana, moj tata je imao obicaj da mi najnoviji i najbolji regenerator potrosi za cas. Dok mu jednom nisam rekla da cu mu namestiti kremu za depilaciju da kosu opere njom! :) Od tada me je UVEK pitao koji sampon je za njega :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaci i ti si kraljica kao Ana odozgo :)))))
      A fora sa kremom za depilaciju je odlicna, mozda mogu da isprobam da sacuvam ovo malo regeneratora sto imam u flasi :D

      Избриши
  11. Jao pa umreh sad od smeha :-D
    puna sam anegdota al sreća nisu bjuti ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)))) Ne dao bog da prosirimo temu van bjuti okvira, svasta bi se culo i pisalo :)))

      Избриши
  12. Hahahahhahaha, hit(ovi)! :D Ne sećam se svojih odvala (od sramote želim što pre da ih zaboravim). :D Neko reče za problem muškaraca sa šamponima, moj otac redovno pere kosu balzamom i sad je naredio da kod kade stoje SAMO šamponi, koji god balzam da koristimo moramo da presipamo u jednu praznu crvenu bocu, da on zna da to ne treba da uzima. Sve bi to bilo prihvatljivo da on nije proćelav. I da, jednom se istuširao gelom za čišćenje lica. Još ti se smejem :p

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Smej se smej, da nije smesno bilo bi zalosno. :)
      Muskarci su neprevazidjene flegme i tupci kad je u pitanju kozmetika. Zato im i prave one univerzalne kupka i sampon u jednom, da se izbegnu suvisni koraci.

      Избриши
  13. Jao sjajan post :D Dugo sam se pitala zašto kupatilo postaje s vremena na vreme ekstremno klizavo, onda sam se setila prskalice za kosu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Covek se uci dok je ziv, ili bar dok se ne oklizne. :))) Oprezno sa prskalicama i uvek razmotri opciju slem na glavi :D

      Избриши
  14. Ahahahah, slatko se nasmejah :D Meni se nista toliko strasno nije desilo (za sada), ali kada sam prvi put koristila sprej za brzo susenje laka iz Avon-a stavljala sam ga u sobi i posle 3 minuta sam samo pala na pod jer je laminat bio klizav :D Sada ga uvek koristim iznad prozora ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro ti je ovo "za sada" :))) Vidim da su ulja pogubna, trebala bi posebna napomena da se stavi u opisu proizvoda. :)

      Избриши
  15. Šta reći? Nekoliko puta sam posegnila za acetonom umijesto za vodom za leće! Srećom, na vrijeme se zaustavim. U zadnje vrijeme povučem micelarnu pa je skoro ukapam u kutijicu od leća. A o regeneratoru umjesto šampona - neću niti govoriti! :D

    ОдговориИзбриши

button share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Beauty Disasters

Nakon što sam pre nekoliko dana istiskala gel za pranje lica na četkicu za zube, shvatila sam da imam problem. Ozbiljan! Moje mazalice će mi jednog dana doći glave i to samo zato što previše verujem svojoj "uvežbanoj rutini i dobrom poznavanju rasporeda koji me okružuje". U ovom postu ću izlistati samo nekoliko nesrećnih okolnosti koje su me na kratko koštale živaca, ali su dobre za prepričavanje i nauk.

Dizaster br.1 - Aceton vs. Tonik za lice
Nemam neku posebnu organizaciju kozmetike - jedna pregrada za preparativu, druga za pudere, i tome slično. Imam i kutak za lakove. Međutim, često (naravno u žurbi) neki uljez uleti u pogrešnu pregradu. Ovog puta aceton u sektor preparative.
Tako se jednog jutra spremam za posao gde po navici nakon pranja zuba ide lice, operem obrišem i pređem na tonik. Sledećih nekoliko rečenica se odvija u sekundama. Krenem muški tuferom po čelu i istog trenutka osetim i vidim u ogledalu crvenilo koje sve više peče. Istovremeno mi nos para jak miris koji ni malo ne podseća na Neutrogenu koju sam tada koristila. Bacam pogled na policu i vidim Dahliu kako mi maše sa sve rogovima ispred bočice Neutrogene. 
Naravoučenije: Samo jednim potezom ruke koža doživljava instant lifting i bubuljice nestaju, ali goruće crveno na tretiranoj regiji zahteva dodatnu "ruku" hidratantne kreme i dupli sloj pudera da prekrije glupost koja piše na čelu. Aceton mi je (bukvalno) došao glave i udaljen je iz kupatila.

Dizaster 2. Balea vs. Vademecum 
Kad smo kod mešanja bočica, desilo se i ono pomenuto u uvodu. Postavka je sledeća: lokacija lavabo - česma u sredini, sa desne strane dozer za tečni sapun, dok s leva stoje četkice za zube u čaši (u čaši su četkice a ne zubi), pored Vademecum pasta koja dubi na glavi/poklopcu a tik uz nju Balea gel za pranje lica, u istom položaju. 
Opet jutro, opet pospana i naravno u žurbi za posao, uhvatim sebe kako na četkicu istiskavam Baleu umesto Vademecum pastu. Ne, nisam oprala zube njome jer sam na vreme osetila da je Vademecum bočica nešto bucmastija nego obično, ali zato je četkica doživela vanredno dubinsko pranje.
Naravoučenije: Balea bi sigurno isprala sve tragove karmina na zubima, dok bi vaša pidžama ostala bez fleke od paste zato što je Balea providna i ne peni. Balea od sada stoji s desne strane lavaboa. Rekoh li Balea? :)

Dizaster 3. Šampon vs. Regenerator
Neko je pametno dizajnirao da šampon uvek stoji poklopcem na gore, dok regenerator čuči na glavi i na taj način razdvojio ova dva tako slična a tako različita proizvoda. S obzirom da kupatilo delim s bratom koji, kao i svi muškarci, ne vidi razliku između ova dva osim što sam jedan obrnula naopako kako bih iscedila ostatak.
Iz želje da mi vrati "šampone na mesto", dešava se to da povremeno bogato "nasapunjam" kosu ali pena iz nekog razloga izostaje. Kad već shvatim da mi prsti ne klize kroz kosu zato što mi je šampon toliko dobar, već zato što mi je regeneerator zalizao svaku dlaku na glavi, od korena do vrhova, kreće ispiranje koje obično zahteva još pola bojlera i duplu šaku šampona.
Matematička postavka zadatka - Na polici imaš bocu šampona i bocu regeneratora, od kojih svaka sadrži po 250ml proizvoda. Ako na jednu šaku šampona trošiš pola šake regeneratora, zbog čega u boci sa regeneratorom ima manje proizvoda nego u boci sa šamponom? 
Rešenje: Brat ustvari ne pere kosu šamponom :)

Dizaster 4. Sprej ulje vs. Pločice
Imam jedno ulje u spreju kojim volim bogato da se častim nakon tuširanja. I opustim ja tako prst, štrcam oko sebe kao prskalica travnjak, ne razmišljajući o višku koji pada pored mene, tj. na pločice. Sledeći korak je korak u sigurnu smrt ili bar povredu, zato što su pločice nauljene ko one u bodibildera. Onda rešim da izbegnem proklizavanje, pa sve to isto uradim u kadi gde moja glupost dostiže vrhunac onog trenutka kad mokre noge krenu da šetaju ko Bambi po ledu.
Naravoučenije: Ne znam kako to rade pevaljke pred nastup, ali ja se uljim isključivo dok stojim na peškiru i to tako što sprej uperim što bliže sebi.

Dizaster 5. Vosak vs. Ringla
Ne znam za vas, ali ja za depiliranje nausnica koristim vosak u posudici koje se može rezgrejati u vreloj vodi ili na nekom jačem izvoru toplote. Moj izvor toplote je ringla uključena na najniži stepen. Sećam se kao da je juče bilo. Došla s mora i umesto da odspavam, ja odlučim da odem do grada. A ne ide da preplanuli ten kvarim prosvetljenim brčićima, pa rekoh da se doglancam i zasijam u punom svetlu. Uključila sam ringlu i stavila polupraznu posudicu sa voskom da se topi, kao što radim godinama unazad. Otišla da se "spremam" a u stvari sam sela uz komp da pogledam šta sam propustila na netu. Krenem do kupatila da se šminkam - posle 20min. - izađem iz sobe i zaplahne me crni gusti dim. JOŠ SE PITAM ŠTA SE DESILO I ODAKLE OVOLIKI DIM?!!! Uđem u kuhinju i vidim da se moj vosak istopio kvalitetno i pretvorio u crni dim koji je okrečio kuhinju u 50 nijansi sive. Na sreću, ništa se nije zapalilo.
Naravoučenije: Možda brkovi nisu izgledali lepo za izlazak, ali su svakako upotpunili outfit molera koji je morao da prekreči kuhinju po kazni. E da, od sada koristim trakice - korisna stvar a i bezbedna.


Imate li vi kakvih bjuti anegdota za podeliti?

30 коментара:

  1. HAHAHAHAHAHA, ja ne mogu da se obuzdam! Ti si bog! Ja imam svojih incidenata, ali ovo je...wow. Najgore što mi se desilo jeste što sam prskala sprej za brzo sušenje laka tako što sam ruku ispružila preko parketa. A kako sprej ima ulje, samo sam se proklizala i zveknula glavu. Sada prskam nad tepihom ili ppreko gelendera od terase po komšijskom vešu. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa zar i od spreja za nokte... Ccc, vidis da nista nije bezbedno. Nego nemoj tepih da unistavas, skoncentrisi se na komsijski ves, ionako ga peru svake nedelje, a ti tepih ne mozes cesto :D

      Избриши
  2. Hahahahahaha, super post, sita sam se ismejala :))) Ja nisam imala nekih specijalnih pehova ili sada ne mogu da ih se setim...a, da, jednom sam se umesto mleka za telo opet namazala gelom za tuširanje, naravno na suvo. Ubrzo sam shvatila da se nešto mnogo lepim. Možeš li zamisliti koliko je posle trajalo ispiranje? :) Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :D Bar si bila glatka i cista, a samo mogu da zamislim kako je kupati se na suvo :) (necu da ti se smejem, da mi se ne vrati) :)))))))))

      Избриши
  3. Ovo sa voskom mi se redovno desava:-)

    ОдговориИзбриши
  4. Slatko se iZcerekah sama sa tvojim redovima. A ne pričaš mi baš sve, je li? ;) Bambija na ledu ja postignem regeneratorom za kosu u spreju, a tek što se i tepih kliza posle tretmana. Milina. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stid me, Dru, da ti sve pricam. Drzim to u sebi ko zrtva :))))
      A ti nisi bambi, ti si duso Aladin ako imas tepih. <3 :*

      Избриши
  5. Sa voskom mi se isto desila situacija, žene se zamisle i zaborave :D

    ОдговориИзбриши
  6. Hahahaha :D A sunce drago <3
    Imam i ja anegdotu s voskom, al' ne bih javno :D
    Super si me nasmejala :*

    ОдговориИзбриши
  7. Jao, pa imale smo neke slicne incidente u kupatilu. Kod mene se jednom Clean & Clear plavi tonik slucajno pored plavog Afrodita acetona. I ista stvar, namocim ja onaj tufer onako obilno acetonom, srecom nos me alarmirao i ipak nije zavrsilo na licu.
    A jednom sam se razbila u kupatilu nakon spricanja nogu sa Avonovim suhim uljem, poljubila sam plocice.
    A ovu pricu sa samponom i regeneratorom je imao moj tata dok smo zivjeli zajedno znao nas je optuzivati da kupujemo po njegovim rijecima neki krs od sampona koji nista ne pjeni a zamasti mu kosu za sat vremena. :-))
    Takodje je znao koristiti intimni gel umjesto sampona, sto sam skontala tek kad sam vidjela da rapidno nestaje. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ohrabri me zeno sad kad vidim da jos neko brlja ko ja. Mislila sam da mi mozak vetri. Mada ti si pametnija, stala si sa acetonom, ali zato nas isto ulje nije umalo ubilo koliko vidim. Ulje o kom sam pisala je bas to Avonovo.
      A ovo za intimni gel mi je totalni hit, dushica :)

      Избриши
  8. Genijalno. :D Ja sam pre neki dan letela po pločicama zbog in shower mleka. Skroz sam zaboravila da ga isperem, samo sam izašla onako namazana i razbila se. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ouch!!! Bleso, to mora da je bolelo. Mada, mene mama sa prvom depilacijom ucila da lepota boli. :)

      Избриши
  9. hahahaha fenomenalno! Evo mog bisera: onomad se napravih pametna da od mame sakrijem malo acetona, za crne dane. Posle nekog vremena se pri ciscenju ormara iznenadim otkud "kapi za nos" u mom ormaru i lepo ih vratim u kupatilo. A posle jos nekog vremena, nos se zapusio. Ja uzmem "kapi" legnem i stisnem iz sve snage... I tako cela bocica acetona zavrsi u mom nosu! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahahahha... pa ne verujem <3 Ti si hit. Ne zelim ni da saznam kakav je osecaj :) Luda!

      Избриши
  10. Uh, ovo sa acetonom umesto kapi za nos se i meni desilo. I sada me boli kad samo pomislim na to :(
    A sto se tice koriscenja regeneratora umesto sampona od strane muskih ukucana, moj tata je imao obicaj da mi najnoviji i najbolji regenerator potrosi za cas. Dok mu jednom nisam rekla da cu mu namestiti kremu za depilaciju da kosu opere njom! :) Od tada me je UVEK pitao koji sampon je za njega :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaci i ti si kraljica kao Ana odozgo :)))))
      A fora sa kremom za depilaciju je odlicna, mozda mogu da isprobam da sacuvam ovo malo regeneratora sto imam u flasi :D

      Избриши
  11. Jao pa umreh sad od smeha :-D
    puna sam anegdota al sreća nisu bjuti ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)))) Ne dao bog da prosirimo temu van bjuti okvira, svasta bi se culo i pisalo :)))

      Избриши
  12. Hahahahhahaha, hit(ovi)! :D Ne sećam se svojih odvala (od sramote želim što pre da ih zaboravim). :D Neko reče za problem muškaraca sa šamponima, moj otac redovno pere kosu balzamom i sad je naredio da kod kade stoje SAMO šamponi, koji god balzam da koristimo moramo da presipamo u jednu praznu crvenu bocu, da on zna da to ne treba da uzima. Sve bi to bilo prihvatljivo da on nije proćelav. I da, jednom se istuširao gelom za čišćenje lica. Još ti se smejem :p

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Smej se smej, da nije smesno bilo bi zalosno. :)
      Muskarci su neprevazidjene flegme i tupci kad je u pitanju kozmetika. Zato im i prave one univerzalne kupka i sampon u jednom, da se izbegnu suvisni koraci.

      Избриши
  13. Jao sjajan post :D Dugo sam se pitala zašto kupatilo postaje s vremena na vreme ekstremno klizavo, onda sam se setila prskalice za kosu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Covek se uci dok je ziv, ili bar dok se ne oklizne. :))) Oprezno sa prskalicama i uvek razmotri opciju slem na glavi :D

      Избриши
  14. Ahahahah, slatko se nasmejah :D Meni se nista toliko strasno nije desilo (za sada), ali kada sam prvi put koristila sprej za brzo susenje laka iz Avon-a stavljala sam ga u sobi i posle 3 minuta sam samo pala na pod jer je laminat bio klizav :D Sada ga uvek koristim iznad prozora ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro ti je ovo "za sada" :))) Vidim da su ulja pogubna, trebala bi posebna napomena da se stavi u opisu proizvoda. :)

      Избриши
  15. Šta reći? Nekoliko puta sam posegnila za acetonom umijesto za vodom za leće! Srećom, na vrijeme se zaustavim. U zadnje vrijeme povučem micelarnu pa je skoro ukapam u kutijicu od leća. A o regeneratoru umjesto šampona - neću niti govoriti! :D

    ОдговориИзбриши