Avon LUXE great to me!

Više puta sam pisala o Avon proizvodima i to samo onima koji mi se dopadaju. Brošura sadrži različite proizvode različitih namena, za različite potrebe i ukuse. Svako ko ima strpljenja za katalošku kupovinu, gde podrazumevam kontaktiranje Avon dame (osim ako niste jedna od njih), biranje isključivo na osnovu viđenog u katalogu (osim ako nemate pristup testerima) i na kraju čekanje isporuke, može sebi da odabere šminku i proizvode za negu zadovoljavajućeg kvaliteta po relativno pristupačnim cenama, u zavisnosti od kolekcije. 
Probala sam dosta njihovih proizvoda, i nekako sam došla do jasnog raspoznavanja u kojoj liniji mogu da pronađem sebe i zadovoljim svoje kriterijume. Naravno, rado pružam šansu i novim proizvodima kojih je sve češće, te se i tu nađe neko prijatno iznenađenje koje me uvek iznova uveri da Avon radi na svojim inovacijama i teži ka što boljoj ponudi i kvalitetu.

Ako me pitate da izdvojim moje omiljene linije ovog brenda, to su bez svake sumnje; 
* Nega tela - PlanetSpa kolekcija
* Oči - SuperShock proizvodi i baza za senku
* Usne - Ultra Color Absolute ruževi
To je već ustaljena postavka na koju uvek obratim pažnju u katalogu, dok sve ostalo manje više preskačem u prelistavanju. Mada, kako sam već napomenula, istakne se neki proizvod i van gore izlistanih okvira, a u nastavku pročitajte o čemu se radi.

Avon LUXE kolekcija

Prvenstveno mi je privukla pažnju LUXEuznim pakovanjem. Poput vrednih zlatnih polugica, odvojena je od ostale dekorative i u tom svom kutku odiše elegancijom i nečim drugačijim, pri čemu se i cenom izdvaja od ostale šminke u Avonu. Da steknem celokupni utisak, odabrala sam po jedan primerak iz (skoro) svake vrste. Koji lav može da odoli zlatu? :)
Kako se ne bih ponavljala kod svakog proizvoda, smatram da su regularne cene u ovoj liniji previsoke jer se u drogerijama mogu naći podjednako dobri  ili bolji proizvodi po dosta nižoj ceni. Ali uvek su tu akcijske ponude u katalogu koje vam daju priliku da sebi priuštite primerak po ceni dosta nižoj od regularne. Samo treba biti strpljiv i pratiti kapmanje.

Avon LUXE Silken podloga za lice

Lagana formula koja se adaptira tenu, ne previše gusta i teška za pore. Bez svetlucavih čestica, pruža srednju pokrivenost, ostaljajući diskretnu dewy završnicu i izgleda jako prirodno na licu. Zahteva dodatno fiksiranje puderom u kamenu, jer se lice prosija u toku dana, ali kao takva ume da traje i do nekoliko sati bez povlačenja (u mom slučaju celo radno vreme). Nema jak miris, nije mi prouzrokovao bubuljice i kao dodatni plus sadrzi SPF 20.
Staklena bočica sa pumpicom sadrži 30ml pudera. 
U ponudi ima 5 nijansi, a moja trenutna "zimska" je #nude bodice. 



Celokupni utisak je da se radi o jako finom puderu dobrih karakteristika, ali se ne bih složila da opravdava punu cenu od 1.600din. Cena u aktuelnom katalogu - 1,090din.

Avon LUXE paleta senki

Moj verni saputnik na putu u proteklih mesec dana, tačnije od prvog dana kupovine. Da me ne shvatite pogrešno na samom početku, nije ovo preterano pigmentovana senka koja će vas oduševiti prvim prislanjanjem prsta ili četkice na proizvod, ali lakoća kojom se blenda i svilenkasta teksura koja se rastopi po kapcima je skroz praktična za brzinsko šminkanje kad nemate dovoljno insiracije ii vremena da uklopite dnevnu šminku. Sasvim primerena doza elegancije i nežnosti na kapcima je baš ono što je čini dobrim izborom. Sve to upakovano u skroz praktičnu roze-zlatnu kutiju sa velikim ogledalom unutra, što je svrstalo u moj nezaobilazni izbor za put. 

Nijansa #luxurious nudes je skroz po mom ukusu, još jedan neutralni primerak među paletama ovog puta zgodna varijanta za poneti u neseseru. 
Sastoji se od pet boja, od kojih su dve potpuno mat, dve sedefaste i jedna bakarno braon sa šljokicama i nešto više glamura od ostalih. Prva sa leva, sedefasta boja vanile na kapcima skoro pa nevidljiva i za sobom ostavlja svetlucavi zlaćani trag koji naglašava i osvežava pogled. Druga je nešto jača od prethodne, boja šampanjca koja sadrži sitne svetlucave čestice, na tankoj granici između sedefa i šljokica. Treća je potpuno mat hladno braon boja kojom lepo može da se naglase spoljašnji uglovi kapaka i pregib oka. Četvrta je bakarno-braon nijansa prošarana vidljivim zlatnim šljokicama, i na kraju peta, standarno mat crna nijansa odlične pigmentacije.

Još jednom ponavljam, pigmentacija prve dve nijanse nije nimalo pohvalna, ali efekat koji ostavljaju za sobom je dovoljno umeren i primetan ako želite da postignete neki neutralniji look. Ali baš ta jednostavnost u nijansama mi se dopada jer na pokretni deo kapka pomešam prve dve nijnse i sve to lepo osenčim sa trećom. Priznajem, četvrta i peta su još uvek netaknute. 
Cena im je nešto oko 800din. i za taj iznos zaslužuju da im se doda malo više pigmenta i poradi na intenzitetu. Pohvala ide za baršunastu teksturu koja se ne trusi i ne mrlja po kapcima.

Avon LUXE Glitz Couture ruž za usne
Želela sam da odaberem ruž kakav nemam, neku skromnu nijansu između crvene i boje vina, sa sedefom i šljokicama koje u ruževima posebno izbegavam. Tako se nametnuo ovaj LUXE u nijansi #lady luxe.

Ruž je jako hidrantan, lako se razmazuje i mogu reći da je osećaj pri nanošenju kao da se topi po usnama. Baš zbog toga i nije ekstra mega giga postojan, ali dok je na usnama, pruža osećaj mekoće i hidratacije. Sav sedef i zlatne šljokice čine da usne vizuelno deluju punije. A kada se boja izgubi, ostaće samo brdo šljokica što na usnama što oko njih. Sada zavisi da li vam festivni momenat prija ili ne :)

Lep ruž prijatne teksture koji ima pristojnu cenu od oko 400din. 

Avon LUXE četka za puder i sklapajuća četka za bronzer

Moj teren i moji favoriti. Dva besprekorno zgodna proizvoda, i za korišćenje i za nošenje i za dekorativni momenat u neseseru. 

Sklapajuću četku sam već spominjala (LINK) i nju korisim do iznemoglosti. Kvalitetna dlaka, dovoljno meka da ne iritira lice a dovoljno čvrsta da lepo nanese i izblenda proizvod. Koristim je za bronzer prilikom šminkanja, a onda njom pokupim još malo bronzera, sklopim i ubacim u torbu za usputne popravke. Kada se sklopi staje u šaku, tako da ne zauzima mnogo prostora u neseseru.
Lepo se pere i dlačice ne opadaju. Sve preporuke. Cena oko 500din.

Druga četka, najnovija u LUXE porodici. Sintetička četka za puder, popularna tvor bockalica. Privukla me je svojim bezobrazno elegantnim izgledom, špicasta dugačka drška u sjajnom zlatu okovana :)

Namenjena jeste za puder i naravno da se može koristiti u tu svrhu. Ali glava četke je mala ako je posmatrate u odnosu na lice, tako da će vam trebati više vremena da izblendate puder po celoj površini lica. Pored toga, dlačice su meke i ne baš gusto zbijene pa se pri jačim i širim pokretima savijaju i ceo proces postaje malkice zahtevan da se ten dovede do savršenstva. 
Ali za korektor je meni odlična i blenadnje nekih manjih regija. Druga svrha, kojoj sam ja namenila ovu četku, jeste rumenilo i hajlajter gde odlično radi posao. Baš zato što je meka ne ostavlja previše proizvoda i lepo blenda, a to je jako bitno u radu sa rumenilom i hajlajterom ako želite da izbegnete LOOK YOUR WORST tag :)

Odlična je za održavanje, dlačice ne upijaju previše pudera i masnoće tako da je običan sapun ili gel za pranje dovoljan da je očistite. Cena je oko 500din. I nju vam preporučujem, nećete pogrešiti osim ako nemate preambiciozna očekivanja.

I došli smo do kraja ovog LUXE izdanja. Cilj mi je bio da vam bar malo približem šta se krije iza ovih zlaćanih poklopčića ukoliko ste se dvoumili. Konačni utisak je da će zasigurno zadovoljiti ukus svih ljubitelja elegantnih i luksuznih pakovanja. Kvalitet varira od proizvoda do proizvoda, ali svakako ne spada u grupu "jeftinih" zanemarljivih proizvoda. Jedino obratite pažnju na cene i lovite akcijsku ponudu jer jedino tada dostižu svoju pravu vrednost. 

Kako se vama dopala ova kolekcija? Da li imate neki od ovih LUXEuznih proizvoda?

15 коментара:

  1. Odličan post. Inače obožavam avon kozmetiku. Imam i ja ovu novu četkicu za puder

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! Kako ti se cini cetkica? Verujem da mnoge zanima jos neko misljenje s obzirom da je nova u ponudi?

      Избриши
    2. Pa nije losa.Za koj dan napisacu recenziju

      Избриши
  2. Aaa prelepo je sve :D
    Drago mi je da si našla malo vremena za blog :)))

    ОдговориИзбриши
  3. Koristila sam tecni puder, svidjao mi se njegov miris, jeste dobar, ali sam nasla neke bolje za moju kožu, sad cekam tvor cetkicu i njihov kameni puder, valjda ce mi odgovarati! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Mene odbija cena, a proizvode iz ove linije koje sam probala (maskara i paleta) nisu ostavili na mene neki pozitivniji utisak. Šta znam, dođe mi kao kod drugih brendova kod kojih se više ime plaća (u ovom slučaju pakovanje) nego kvalitet. Bockalicu sam htela da uzmem jer je jeftinija od Cale i Elf bockalica koje sam našla na netu, ali sam planirala da je koristim da puder i BB kremu, ali mislim da ću je ipak preskočiti. Drago mi je što si se vratila pisanju, nedostajali su tvoji postovi.

    ОдговориИзбриши
  5. Slike su prelepe i dopadaju mi se sve ove mini recenzije.
    Najviše si me zainteresovala za četke jer ih nisam isprobala.
    Senkice su zanimljive, ali nekako više volim True COlour. Puder je mama koristila i vrlo je zadovoljna, za moju mladu kožu je teži.
    Luxe Volume maskara je moj omiljeni proizvod iz Luxe kolekcije, inače. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Isprobala sam paletice sjenila, podlogu i sjajilo mi je divno. A kistić za puder planiram naručiti pri sljedećoj narudžbi.

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo sve izgleda tako luksuzno i sofisticirano, bravo za Avon! Pretpostavljala sam da je i kvalitet ovih proizvoda takav ali visoka cena i kupovina na rizik nikada mi se nisu činili primamljivo.
    Divnu si recenziju napravila :) Ova sklapajuća četka mi se od svega najviše dopala, skoro mi se raspala jedna takva a obožavam je za neseser. Odoh sad da je tražim u katalogu a ti se potrudi da nam češće pišeš, fališ <3 L.

    ОдговориИзбриши
  8. I ja volim Avon proizvode,svega par puta je omanuo,ali mnogo vise stvari mi se svidja-ruzevi (gotovo sve linije sam probala),senke True Colour,olovke za oci itd. Iz Luxe kolekcije sam probala tecni puder i dobar mi je bio,a ruzevi su bas takvi kako si ih opisala,preko testera sam dosta nijansi isprobala i svi su manje-vise isti-jako kremasti,lagani,sljokicavi,ali nisu losi:) Drago mi je da si se vratila,uvek si pisala lepe postove,nadam se da cu te cesto citati i nadalje. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milena,nadam se da neces zameriti,ali moram da pitam zasto nema odgovora? Ranije si uvek odgovarala. Vracam se nekoliko puta da proverim ali nista. Kristina

      Избриши
    2. Kris, nista ne zameram i primedba je na mestu. Ali poslednjih meseci sam uglavnom odsutna zbog posla i nemam toliko pristupa kompu ni blogu,a preko moba je mnogo teze. Niije u pitanju ni ignorisanje komentara ni bilo sta slicno,uvek smo lepo "caskale" preko komentara. Nadam se i trudim se da polako vratim blog na stare staze, pa tako i ispravim ovAkve propuste. Nadam se da razumes i ne zameras puno. :* :* :*

      Избриши
    3. Hvala na odgovoru Milena :) Ne zameram,taman posla,samo sam radoznala :) Znam kako je kad posao melje,nemas vremena ni za sta. U svakom slucaju,imas me za citateljku i ubuduce :* Kristina

      Избриши
  9. Odlican post, svaka cast za predivne slike! :) Sto se tice LUXE proizvoda, za sada sam probala maskaru koja mi ne odgovara, ali je zato mami super. A nedavno sam uzela i crvenu olovku za usne (jako mi se svidja sto se na drugom kraju nalazi cetkica za nanosenje ruza) i ruz pod nazivom Designer Red, u koji sam zaljubljena! Probala sam sve testere i taj mi se jedini i dopao, nisam fan sljokica :D Palete me uvek odbijaju svojom previsokom cenom (a ljudi se uglavnom zale na pigmentaciju senki), ali mi se, nakon citanja ovog posta, jako dopada sklapajuca cetka, uzecu je sigurno nekad :) Poljubac za tebe, unapred se radujem novim postovima :*

    ОдговориИзбриши

button share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Avon LUXE great to me!

Više puta sam pisala o Avon proizvodima i to samo onima koji mi se dopadaju. Brošura sadrži različite proizvode različitih namena, za različite potrebe i ukuse. Svako ko ima strpljenja za katalošku kupovinu, gde podrazumevam kontaktiranje Avon dame (osim ako niste jedna od njih), biranje isključivo na osnovu viđenog u katalogu (osim ako nemate pristup testerima) i na kraju čekanje isporuke, može sebi da odabere šminku i proizvode za negu zadovoljavajućeg kvaliteta po relativno pristupačnim cenama, u zavisnosti od kolekcije. 
Probala sam dosta njihovih proizvoda, i nekako sam došla do jasnog raspoznavanja u kojoj liniji mogu da pronađem sebe i zadovoljim svoje kriterijume. Naravno, rado pružam šansu i novim proizvodima kojih je sve češće, te se i tu nađe neko prijatno iznenađenje koje me uvek iznova uveri da Avon radi na svojim inovacijama i teži ka što boljoj ponudi i kvalitetu.

Ako me pitate da izdvojim moje omiljene linije ovog brenda, to su bez svake sumnje; 
* Nega tela - PlanetSpa kolekcija
* Oči - SuperShock proizvodi i baza za senku
* Usne - Ultra Color Absolute ruževi
To je već ustaljena postavka na koju uvek obratim pažnju u katalogu, dok sve ostalo manje više preskačem u prelistavanju. Mada, kako sam već napomenula, istakne se neki proizvod i van gore izlistanih okvira, a u nastavku pročitajte o čemu se radi.

Avon LUXE kolekcija

Prvenstveno mi je privukla pažnju LUXEuznim pakovanjem. Poput vrednih zlatnih polugica, odvojena je od ostale dekorative i u tom svom kutku odiše elegancijom i nečim drugačijim, pri čemu se i cenom izdvaja od ostale šminke u Avonu. Da steknem celokupni utisak, odabrala sam po jedan primerak iz (skoro) svake vrste. Koji lav može da odoli zlatu? :)
Kako se ne bih ponavljala kod svakog proizvoda, smatram da su regularne cene u ovoj liniji previsoke jer se u drogerijama mogu naći podjednako dobri  ili bolji proizvodi po dosta nižoj ceni. Ali uvek su tu akcijske ponude u katalogu koje vam daju priliku da sebi priuštite primerak po ceni dosta nižoj od regularne. Samo treba biti strpljiv i pratiti kapmanje.

Avon LUXE Silken podloga za lice

Lagana formula koja se adaptira tenu, ne previše gusta i teška za pore. Bez svetlucavih čestica, pruža srednju pokrivenost, ostaljajući diskretnu dewy završnicu i izgleda jako prirodno na licu. Zahteva dodatno fiksiranje puderom u kamenu, jer se lice prosija u toku dana, ali kao takva ume da traje i do nekoliko sati bez povlačenja (u mom slučaju celo radno vreme). Nema jak miris, nije mi prouzrokovao bubuljice i kao dodatni plus sadrzi SPF 20.
Staklena bočica sa pumpicom sadrži 30ml pudera. 
U ponudi ima 5 nijansi, a moja trenutna "zimska" je #nude bodice. 



Celokupni utisak je da se radi o jako finom puderu dobrih karakteristika, ali se ne bih složila da opravdava punu cenu od 1.600din. Cena u aktuelnom katalogu - 1,090din.

Avon LUXE paleta senki

Moj verni saputnik na putu u proteklih mesec dana, tačnije od prvog dana kupovine. Da me ne shvatite pogrešno na samom početku, nije ovo preterano pigmentovana senka koja će vas oduševiti prvim prislanjanjem prsta ili četkice na proizvod, ali lakoća kojom se blenda i svilenkasta teksura koja se rastopi po kapcima je skroz praktična za brzinsko šminkanje kad nemate dovoljno insiracije ii vremena da uklopite dnevnu šminku. Sasvim primerena doza elegancije i nežnosti na kapcima je baš ono što je čini dobrim izborom. Sve to upakovano u skroz praktičnu roze-zlatnu kutiju sa velikim ogledalom unutra, što je svrstalo u moj nezaobilazni izbor za put. 

Nijansa #luxurious nudes je skroz po mom ukusu, još jedan neutralni primerak među paletama ovog puta zgodna varijanta za poneti u neseseru. 
Sastoji se od pet boja, od kojih su dve potpuno mat, dve sedefaste i jedna bakarno braon sa šljokicama i nešto više glamura od ostalih. Prva sa leva, sedefasta boja vanile na kapcima skoro pa nevidljiva i za sobom ostavlja svetlucavi zlaćani trag koji naglašava i osvežava pogled. Druga je nešto jača od prethodne, boja šampanjca koja sadrži sitne svetlucave čestice, na tankoj granici između sedefa i šljokica. Treća je potpuno mat hladno braon boja kojom lepo može da se naglase spoljašnji uglovi kapaka i pregib oka. Četvrta je bakarno-braon nijansa prošarana vidljivim zlatnim šljokicama, i na kraju peta, standarno mat crna nijansa odlične pigmentacije.

Još jednom ponavljam, pigmentacija prve dve nijanse nije nimalo pohvalna, ali efekat koji ostavljaju za sobom je dovoljno umeren i primetan ako želite da postignete neki neutralniji look. Ali baš ta jednostavnost u nijansama mi se dopada jer na pokretni deo kapka pomešam prve dve nijnse i sve to lepo osenčim sa trećom. Priznajem, četvrta i peta su još uvek netaknute. 
Cena im je nešto oko 800din. i za taj iznos zaslužuju da im se doda malo više pigmenta i poradi na intenzitetu. Pohvala ide za baršunastu teksturu koja se ne trusi i ne mrlja po kapcima.

Avon LUXE Glitz Couture ruž za usne
Želela sam da odaberem ruž kakav nemam, neku skromnu nijansu između crvene i boje vina, sa sedefom i šljokicama koje u ruževima posebno izbegavam. Tako se nametnuo ovaj LUXE u nijansi #lady luxe.

Ruž je jako hidrantan, lako se razmazuje i mogu reći da je osećaj pri nanošenju kao da se topi po usnama. Baš zbog toga i nije ekstra mega giga postojan, ali dok je na usnama, pruža osećaj mekoće i hidratacije. Sav sedef i zlatne šljokice čine da usne vizuelno deluju punije. A kada se boja izgubi, ostaće samo brdo šljokica što na usnama što oko njih. Sada zavisi da li vam festivni momenat prija ili ne :)

Lep ruž prijatne teksture koji ima pristojnu cenu od oko 400din. 

Avon LUXE četka za puder i sklapajuća četka za bronzer

Moj teren i moji favoriti. Dva besprekorno zgodna proizvoda, i za korišćenje i za nošenje i za dekorativni momenat u neseseru. 

Sklapajuću četku sam već spominjala (LINK) i nju korisim do iznemoglosti. Kvalitetna dlaka, dovoljno meka da ne iritira lice a dovoljno čvrsta da lepo nanese i izblenda proizvod. Koristim je za bronzer prilikom šminkanja, a onda njom pokupim još malo bronzera, sklopim i ubacim u torbu za usputne popravke. Kada se sklopi staje u šaku, tako da ne zauzima mnogo prostora u neseseru.
Lepo se pere i dlačice ne opadaju. Sve preporuke. Cena oko 500din.

Druga četka, najnovija u LUXE porodici. Sintetička četka za puder, popularna tvor bockalica. Privukla me je svojim bezobrazno elegantnim izgledom, špicasta dugačka drška u sjajnom zlatu okovana :)

Namenjena jeste za puder i naravno da se može koristiti u tu svrhu. Ali glava četke je mala ako je posmatrate u odnosu na lice, tako da će vam trebati više vremena da izblendate puder po celoj površini lica. Pored toga, dlačice su meke i ne baš gusto zbijene pa se pri jačim i širim pokretima savijaju i ceo proces postaje malkice zahtevan da se ten dovede do savršenstva. 
Ali za korektor je meni odlična i blenadnje nekih manjih regija. Druga svrha, kojoj sam ja namenila ovu četku, jeste rumenilo i hajlajter gde odlično radi posao. Baš zato što je meka ne ostavlja previše proizvoda i lepo blenda, a to je jako bitno u radu sa rumenilom i hajlajterom ako želite da izbegnete LOOK YOUR WORST tag :)

Odlična je za održavanje, dlačice ne upijaju previše pudera i masnoće tako da je običan sapun ili gel za pranje dovoljan da je očistite. Cena je oko 500din. I nju vam preporučujem, nećete pogrešiti osim ako nemate preambiciozna očekivanja.

I došli smo do kraja ovog LUXE izdanja. Cilj mi je bio da vam bar malo približem šta se krije iza ovih zlaćanih poklopčića ukoliko ste se dvoumili. Konačni utisak je da će zasigurno zadovoljiti ukus svih ljubitelja elegantnih i luksuznih pakovanja. Kvalitet varira od proizvoda do proizvoda, ali svakako ne spada u grupu "jeftinih" zanemarljivih proizvoda. Jedino obratite pažnju na cene i lovite akcijsku ponudu jer jedino tada dostižu svoju pravu vrednost. 

Kako se vama dopala ova kolekcija? Da li imate neki od ovih LUXEuznih proizvoda?

15 коментара:

  1. Odličan post. Inače obožavam avon kozmetiku. Imam i ja ovu novu četkicu za puder

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! Kako ti se cini cetkica? Verujem da mnoge zanima jos neko misljenje s obzirom da je nova u ponudi?

      Избриши
    2. Pa nije losa.Za koj dan napisacu recenziju

      Избриши
  2. Aaa prelepo je sve :D
    Drago mi je da si našla malo vremena za blog :)))

    ОдговориИзбриши
  3. Koristila sam tecni puder, svidjao mi se njegov miris, jeste dobar, ali sam nasla neke bolje za moju kožu, sad cekam tvor cetkicu i njihov kameni puder, valjda ce mi odgovarati! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Mene odbija cena, a proizvode iz ove linije koje sam probala (maskara i paleta) nisu ostavili na mene neki pozitivniji utisak. Šta znam, dođe mi kao kod drugih brendova kod kojih se više ime plaća (u ovom slučaju pakovanje) nego kvalitet. Bockalicu sam htela da uzmem jer je jeftinija od Cale i Elf bockalica koje sam našla na netu, ali sam planirala da je koristim da puder i BB kremu, ali mislim da ću je ipak preskočiti. Drago mi je što si se vratila pisanju, nedostajali su tvoji postovi.

    ОдговориИзбриши
  5. Slike su prelepe i dopadaju mi se sve ove mini recenzije.
    Najviše si me zainteresovala za četke jer ih nisam isprobala.
    Senkice su zanimljive, ali nekako više volim True COlour. Puder je mama koristila i vrlo je zadovoljna, za moju mladu kožu je teži.
    Luxe Volume maskara je moj omiljeni proizvod iz Luxe kolekcije, inače. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Isprobala sam paletice sjenila, podlogu i sjajilo mi je divno. A kistić za puder planiram naručiti pri sljedećoj narudžbi.

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo sve izgleda tako luksuzno i sofisticirano, bravo za Avon! Pretpostavljala sam da je i kvalitet ovih proizvoda takav ali visoka cena i kupovina na rizik nikada mi se nisu činili primamljivo.
    Divnu si recenziju napravila :) Ova sklapajuća četka mi se od svega najviše dopala, skoro mi se raspala jedna takva a obožavam je za neseser. Odoh sad da je tražim u katalogu a ti se potrudi da nam češće pišeš, fališ <3 L.

    ОдговориИзбриши
  8. I ja volim Avon proizvode,svega par puta je omanuo,ali mnogo vise stvari mi se svidja-ruzevi (gotovo sve linije sam probala),senke True Colour,olovke za oci itd. Iz Luxe kolekcije sam probala tecni puder i dobar mi je bio,a ruzevi su bas takvi kako si ih opisala,preko testera sam dosta nijansi isprobala i svi su manje-vise isti-jako kremasti,lagani,sljokicavi,ali nisu losi:) Drago mi je da si se vratila,uvek si pisala lepe postove,nadam se da cu te cesto citati i nadalje. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milena,nadam se da neces zameriti,ali moram da pitam zasto nema odgovora? Ranije si uvek odgovarala. Vracam se nekoliko puta da proverim ali nista. Kristina

      Избриши
    2. Kris, nista ne zameram i primedba je na mestu. Ali poslednjih meseci sam uglavnom odsutna zbog posla i nemam toliko pristupa kompu ni blogu,a preko moba je mnogo teze. Niije u pitanju ni ignorisanje komentara ni bilo sta slicno,uvek smo lepo "caskale" preko komentara. Nadam se i trudim se da polako vratim blog na stare staze, pa tako i ispravim ovAkve propuste. Nadam se da razumes i ne zameras puno. :* :* :*

      Избриши
    3. Hvala na odgovoru Milena :) Ne zameram,taman posla,samo sam radoznala :) Znam kako je kad posao melje,nemas vremena ni za sta. U svakom slucaju,imas me za citateljku i ubuduce :* Kristina

      Избриши
  9. Odlican post, svaka cast za predivne slike! :) Sto se tice LUXE proizvoda, za sada sam probala maskaru koja mi ne odgovara, ali je zato mami super. A nedavno sam uzela i crvenu olovku za usne (jako mi se svidja sto se na drugom kraju nalazi cetkica za nanosenje ruza) i ruz pod nazivom Designer Red, u koji sam zaljubljena! Probala sam sve testere i taj mi se jedini i dopao, nisam fan sljokica :D Palete me uvek odbijaju svojom previsokom cenom (a ljudi se uglavnom zale na pigmentaciju senki), ali mi se, nakon citanja ovog posta, jako dopada sklapajuca cetka, uzecu je sigurno nekad :) Poljubac za tebe, unapred se radujem novim postovima :*

    ОдговориИзбриши