Jeftini, a dobri? Ne baš!



Ok, prva sam u redu onih koji podržavaju tezu da nije zlato sve što sija, da nije sve skupo nužno dobro i da se među cenovno pristupačnim etiketama na rafovima mogu naći jako dobri proizvodi. Međutim, u impulsivnim pokušajima da uštedim do sledeće plate i pronađem čudo po ceni ispod 500din. naišla sam na proizvode koji već posle dva-tri korišćenja podsete na onu mudru staru: "Kol'ko para tol'ko muzike...!"
Danas vam predstavljam samo neke od proizvoda koje sam kupila, probala i nikad do kraja iskoristila. 

BALEA TREND IT UP sprej za suvo pranje kose



Prvo iskustvo sa ovakvim tipom proizvoda - i od samog početka promašaj. Trebalo mi je nešto za brze intervencije onda kad volumen izostane, a sve same preporuke da je suvi šampon stvoren za tu namenu. Umesto da poslušam iskusnije i krenem od čuvenog Batista, ja sam se odlučila za nešto jeftiniju varijantu brenda koji me je retko kad izneverio. E pa, ovog puta je omanuo. 

Skroz nekvalitetna prskalica koja ne rasprašuje već prosipa sprej i fleke svud po kosi i garderobi nikako nije pravi izbor kad na brzaka pokušavate da popravite haos na glavi. A kad uspem da usmerim mlaz na koren kose, beli prah ne bledi, već kosa poprimi prosedi odsjaj koji vidno odudara od ostatka boje. U svakom slučaju, haos puta dva. Nikakvo trljanje vlasi i temena ne popravlja stvar. 

VELNEA FOR DRY&SENSITIVE SKIN losion i pena za čišćenje lica

Kraj meseca, budžet na tankom koncu a sredstva za čišćenje lica ni kapi. Umesto da sačekam još koji dan, ja sva u svojoj pameti, za nešto manje od 500din., kupim čak penu za čićenje lica i mleko pride iz iste Velnea kolekcije + plus tufere. Ušteda boli glava - bukvalno. Tuferi ko tuferi, jedini valjaju iz ove ružičaste trojke. Pronađoh svoj tip kože i kao siguricu protiv promašaja u oznakama "za nežnu i suvu kožu". Dva pranja tj. čišćenja moja koža je takva postala. Još nežnija i još suvlja.

Simpatična bočica, prijatan osvežavajući miris i ništa više od toga. Polutečna pena se razlije po licu, utrljam i voilaaa - ništa. Grešim, desi se nešto. Koža mi se toliko zategne i zaškripi da se zapitam gde je taj ekstrakt belog čaja i ulje makadamije kojima je obogaćen sastav ove blage umivalice. U mom slučaju, skroz kontra efekat i nikako proizvod za preporuku - bar iz mog ugla.

Drugi proizvod iz ove "nežne" kolekcije me je ostavio ravnodušnom. Mlečna formula koju prstima utrljate u kožu lica kako bi uklonili sve nečistoće i ostatke šminke. Meni nije uspelo. Srećom, nije mi pravilo haos kao pena, ali nije ni davalo rezultate koje sam očekivala. Ko zna, možda su moja očekivanja bila previsoka, ili jednostavno moja koža ne trpi ovaj sastav.

MAYBELLINE GREAT LASH maskara
I evo je, minijaturica koja mi je uvek bila beskrajno simpatična. Majušna maskara koju sam zamislila kao mini češljić za donje trepavice i uopšte za poneti u neseseru. Cena je nekih 250din. što je jako niska cifra u odnosu na ostale Maybelline maskare. Iako je u približno istom fontu pored naziva istaknuto "very black" ne radi ništa više od prosečne maskare koja je već polu osušena. Nije loša i sigurno nije neupotrebljiva, ali ne radi ništa spektakularno. Aplikator jeste mali ali razmak između češljića je preširok za moj ukus pa ne može lepo da obuhvati i raščešlja trepavice. U početku sam mislila da samo treba da se naviknem i pronađem ugao, ali u tom traganju se ona već osušila. Ipak bih dodala još stotinak dinara i kupila neku Essence maskaru koja stvara mnogo bolji i primetniji efekat.


ESSENCE LIQUID INK EYELINER (waterproof)
Još jedan brend koji beskrajno volim. Nakon nekoliko pozitivnih preporuka sam kupila ovaj ajlajner i bila oduševljena. Odlična četkica, optimalno tečna formula i lako iscrtavanje. Sve po meri i standardima, a po ceni od nekih 300din.

Od samog početka izvučena linija je pucala, ali to uglavnom primetim na kraju dana pa pripišem nesvesnom trljanju očiju ili jednostavno trajanju šminke. Sve dok nisam obratila pažnju i shvatila da se odmah nakon sušenja, ukoliko pređete prstom ili razvučete oko, ajlajner popuca i krene da se trusi. Još gore, kad prvo iscrtam ajlajner pa onda nanosim maskaru, svako češljanje trepavica iz korena za sobom povuče ajlajner i okrnji liniju. Šteta, jer je jako zgodan za brzopotezno iscrtavanje uredne i precizne linije.

ROSAL LIP BALM - FLASH NUDE
I za kraj nešto što nisam kupila, ali mi je bilo u planu. Kad sam u GlamBox-u dobila ovaj nudać obradovala sam se što ću napokon da probam te čuvene Rosal balzame oko kojih se digla tolika buka. Bučili su i o Maybelline Baby Lipsićima, i bilo je opravdano - dopali su mi se. Tako sam mislila da će biti i sa ovim. Međutim, ni pribižno mojoj zamisli. Iako je kremast i prijatnog mirisa, ova zlaćkasto neutralna nijansa neravnomerno pokriva usne. Boja je skroz neodređena i neprivlačna, posebno kad se nakupi u borice usana i po unutrašnjoj ivici. A skida se sa usana brzinom svetlosti. Jednostavno, podseća me na neki žlj karmin koji bi mi mama davala kad sam bila mlađa da se igram šminkanja.

To je to za ovaj pregled razočarenja, bar iz mog ugla. Intersuje me da li ste imale iskustva sa nekim od ovih proizvoda i da li delimo mišljenje. Šta se nalazi na vašoj listi za izbegavanje?

29 коментара:

  1. Od navedenih proizvoda nisam ništa koristila. Ali, nedavno sam pisala post o Alverde odstranjivaču makeupa-jeftin i nekvalitetan! Našlo bi se tu još stvari, samo se trenutno ne mogu sjetiti.
    Više nisam pametna što da radim....hoću li kupiti skupi proizvod (i oni su me znali razočarati!) ili ću se zadovoljiti jeftinijim?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogi proizvodi su stvar ličnog doživljaja i iskustva, baš kao taj o kome si pisala. Meni je Alverde odstranjivac bas prijatan za oci i zadovoljna sam - jos uvek ga koristim. Ali svi smo različiti. Ja sam omanula sa mnogim preporukama koje sam čitala kod drugih (tu je i ova Velnea kolekcija odozgo). Slažem se da je uvek kocka posebno posebno kad treba da se odvoji veća suma za kupovinu, tako da potragu uvek krećem od nešto pristupačnijih varijanti. Ali jedno je sigurno, i kod jeftinih i kod skupljih je bilo dosta pozitivnih i negativnih otkrića.

      Избриши
    2. Анониман17. март 2015. 02:42

      Probala sam sva Valneina mleka za skidanje sminke,i nijedno mi ne odgovara...

      Избриши
  2. Koristila sam Balea sampon za suvo pranje. Nije bio los...nije najbolji ali ni najgori. Ostale proizvode sa liste nisam probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je kod njega najvise razocarala ambalaza, tj pumpica. Mozda je samo ova boca zalutala kao neispravna, ali je nesnosljiv svaki pokusaj da se naprska na kosu.

      Избриши
  3. S tvog popisa sam isprobala jedino Rosal Lip balm ali u ružičastoj verziji, nikako mi se nije svidio trag kakav ostavlja. ;)
    Zadnje razočaranje je bilo s Balea sezodoransom, niska cijena, lijep miris, ali već pri prvom korištenju sam bila bijela sva, a i sve oko mene. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baleine dezedoranse nisam koristila, nekako je to vrsta proizvoda sa kojom nikakako ne volim da eksperimentisem. :D

      Избриши
  4. Ja nisam imala nikakav problem sa tim Essence ajlajnerom. Tacnije jeste puca, ali samo ako se nanese vise slojeva pa je predebeo, ali za tim nekako nisam imala potrebe jer je bas pigmentovan pa iz jednog poteza izvucem liniju. Ali ako nesto pogresim pa predjem vise puta onda puca. A za razmazivanje kad nanosim maskaru ili bilo kad drugo...to mi se nije desavalo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si za vise slojeva i pucanje, i na samom pocetku sa jednim slojem nije bilo nikakvih problema. Alli kasnije je sve cesce pocinjao da popusta na ocima. Mozda se sam proizvod osusio posle nekog vremena. Inace njihove ajlajnere volim tako da sam se bas iznenadila sa ovim.

      Избриши
  5. Анониман17. март 2015. 03:20

    Slazem se sa tobom vezano za skoro sve proizvode, sem za ovu Maybelline maskaru, za potrebe tinejdzerki kao ja ona sasvim dovoljna, lepo rasceslja trepavice i ne lepi ih. Jedina mana joj je sto se lako razmazuje. Inace odlican post. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se da je za blazu sminku, tj. za mladje devojcice dobra, ali ako se odlucis da ti bude maskara za neki upecatljiviji makeup nije bas pravi izbor. Hvala puno :*

      Избриши
  6. Ja sam probala i imam Lilly mleko za ciscenje i sasvim mi je ok, za te pare,kad zagusti dobro dodje,mada inace sam misljenja da sve te njihove mazalice ne vrede ni toliko! Bas nisam njihov fan! Slazem se za eyeliner - me don't like it!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mleko nekad i iskoristim, bas sto kazes kad zagusti moze da posluzi. Ali generalno nije nesto za preporuku.

      Избриши
  7. Анониман17. март 2015. 04:37

    Mislim da si great lash kupila negde pred isticanje roka, ili tako nesto. Ja sam svoju u novembru uzela i vrlo je ,da tako kazem, bila mokra, i dalje je najvlaznija koju imam. Mislila sam da ce biti losa jer taj cesljic ne izgleda kao da je od koristi, ali ni jedna maskara mi nije posle 4 meseca i dalje rascesljavala trepavice bez ikakvih grudvica, kao ova. Mogu da stavim vise slojeva nego bilo koje druge i napravim bukvalno trepavice duzine nastresnice :-D steta sto si ti imala takvo iskustvo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce je da si u pravu za isticanje roka, jer mi je to jedina tubica koju sam kupila i probala. Ja je volim za one dane kad zelim malo da osvezim trepavice a da ne izgleda kao da sam se sminkala.

      Избриши
  8. Nisam koristila nista od navedenih proizvoda. Sampone za suvo pranje ne koristim uopste, jer mi nisu potrebni, a sto se tice maskara tu najcesce nastavim da kupujem onu koja mi se odmah dopadne. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja retko kad koristim sampone, mozda je vise i bio hir da probam jer ih cesto spominju. :D

      Избриши
  9. slažem se za maskaru, essence tuš i rosal balzame, ostalo nisam imala.i maskara mi sigurno nije bila pred kraj ni sasušena, kupila je s feelunique, zapakovana došla :D a čini mi se da je tuš bio bolji prije godinu, ne sjećam se da mi je tad pucao. puca mi ovaj koji sam kupila prije par mjeseci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro je da cujem i tvoje iskustvo, posto ja uvek polazim od toga da sam kupila nesto sto je davno izvetrelo na polici. Jer i essence i maybelline jako volim pa im ta neka iskustva ne uzimam za zlo :D

      Избриши
  10. Sad bi ti moja nana rekla : "Siroma' duplo placa" :))

    ОдговориИзбриши
  11. Slažem se sa tezom sa početka teksta "Kolko para tolko muzike" meni iskreno uopšte ništa od Balea i Velnea ne odgovara (osim Velnea anticelulit gel).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :) Obicno je slucaj da bas onda kad zelis da ustedis platis duplo ustvari. Meni je Balea u globalu odlicna, a sa Velneom nikako da se nadjem :D

      Избриши
  12. Анониман17. март 2015. 15:40

    Sada koristim Velnea zeleni piling i kremu za masnu kozu. Prvi utisci su dobri. Kada uporedim sa niveom ovaj piling mi je bolji. Lepo mirise i dobro ocisti lice tako da mi dodatna mleka za ciscenje nisu potrebna. Sve je individualno. Meni on vise odgovara, a i pristupacna je cena, sada je na akciji u lilliju. MissD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam probala mnogo Velneinih proizvoda za lice, i jedino sam do sada bila zadovoljna samponima i mlekom za telo. A verujem da imaju jos proizvoda koji su dobri, samo treba svako da pronadje svoju liniju.

      Избриши
  13. Meni se ovaj Essence ajlajner dopao zato sto je stvarno vodootporan i ne razmazuje mi se ali Great lash maskara mi se takodje uospte nije dopala prvenstveno cetkica zato sto mi slepi sve trepavice u 3 trepavice a i jako lako se razmazuje

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Od navedenog probala sam samo Rosal lip balm i nikako mi nije odgovarao čak mi se oslikavao po zubima non stop a inače nemam taj problem :/

    ОдговориИзбриши

button share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jeftini, a dobri? Ne baš!



Ok, prva sam u redu onih koji podržavaju tezu da nije zlato sve što sija, da nije sve skupo nužno dobro i da se među cenovno pristupačnim etiketama na rafovima mogu naći jako dobri proizvodi. Međutim, u impulsivnim pokušajima da uštedim do sledeće plate i pronađem čudo po ceni ispod 500din. naišla sam na proizvode koji već posle dva-tri korišćenja podsete na onu mudru staru: "Kol'ko para tol'ko muzike...!"
Danas vam predstavljam samo neke od proizvoda koje sam kupila, probala i nikad do kraja iskoristila. 

BALEA TREND IT UP sprej za suvo pranje kose



Prvo iskustvo sa ovakvim tipom proizvoda - i od samog početka promašaj. Trebalo mi je nešto za brze intervencije onda kad volumen izostane, a sve same preporuke da je suvi šampon stvoren za tu namenu. Umesto da poslušam iskusnije i krenem od čuvenog Batista, ja sam se odlučila za nešto jeftiniju varijantu brenda koji me je retko kad izneverio. E pa, ovog puta je omanuo. 

Skroz nekvalitetna prskalica koja ne rasprašuje već prosipa sprej i fleke svud po kosi i garderobi nikako nije pravi izbor kad na brzaka pokušavate da popravite haos na glavi. A kad uspem da usmerim mlaz na koren kose, beli prah ne bledi, već kosa poprimi prosedi odsjaj koji vidno odudara od ostatka boje. U svakom slučaju, haos puta dva. Nikakvo trljanje vlasi i temena ne popravlja stvar. 

VELNEA FOR DRY&SENSITIVE SKIN losion i pena za čišćenje lica

Kraj meseca, budžet na tankom koncu a sredstva za čišćenje lica ni kapi. Umesto da sačekam još koji dan, ja sva u svojoj pameti, za nešto manje od 500din., kupim čak penu za čićenje lica i mleko pride iz iste Velnea kolekcije + plus tufere. Ušteda boli glava - bukvalno. Tuferi ko tuferi, jedini valjaju iz ove ružičaste trojke. Pronađoh svoj tip kože i kao siguricu protiv promašaja u oznakama "za nežnu i suvu kožu". Dva pranja tj. čišćenja moja koža je takva postala. Još nežnija i još suvlja.

Simpatična bočica, prijatan osvežavajući miris i ništa više od toga. Polutečna pena se razlije po licu, utrljam i voilaaa - ništa. Grešim, desi se nešto. Koža mi se toliko zategne i zaškripi da se zapitam gde je taj ekstrakt belog čaja i ulje makadamije kojima je obogaćen sastav ove blage umivalice. U mom slučaju, skroz kontra efekat i nikako proizvod za preporuku - bar iz mog ugla.

Drugi proizvod iz ove "nežne" kolekcije me je ostavio ravnodušnom. Mlečna formula koju prstima utrljate u kožu lica kako bi uklonili sve nečistoće i ostatke šminke. Meni nije uspelo. Srećom, nije mi pravilo haos kao pena, ali nije ni davalo rezultate koje sam očekivala. Ko zna, možda su moja očekivanja bila previsoka, ili jednostavno moja koža ne trpi ovaj sastav.

MAYBELLINE GREAT LASH maskara
I evo je, minijaturica koja mi je uvek bila beskrajno simpatična. Majušna maskara koju sam zamislila kao mini češljić za donje trepavice i uopšte za poneti u neseseru. Cena je nekih 250din. što je jako niska cifra u odnosu na ostale Maybelline maskare. Iako je u približno istom fontu pored naziva istaknuto "very black" ne radi ništa više od prosečne maskare koja je već polu osušena. Nije loša i sigurno nije neupotrebljiva, ali ne radi ništa spektakularno. Aplikator jeste mali ali razmak između češljića je preširok za moj ukus pa ne može lepo da obuhvati i raščešlja trepavice. U početku sam mislila da samo treba da se naviknem i pronađem ugao, ali u tom traganju se ona već osušila. Ipak bih dodala još stotinak dinara i kupila neku Essence maskaru koja stvara mnogo bolji i primetniji efekat.


ESSENCE LIQUID INK EYELINER (waterproof)
Još jedan brend koji beskrajno volim. Nakon nekoliko pozitivnih preporuka sam kupila ovaj ajlajner i bila oduševljena. Odlična četkica, optimalno tečna formula i lako iscrtavanje. Sve po meri i standardima, a po ceni od nekih 300din.

Od samog početka izvučena linija je pucala, ali to uglavnom primetim na kraju dana pa pripišem nesvesnom trljanju očiju ili jednostavno trajanju šminke. Sve dok nisam obratila pažnju i shvatila da se odmah nakon sušenja, ukoliko pređete prstom ili razvučete oko, ajlajner popuca i krene da se trusi. Još gore, kad prvo iscrtam ajlajner pa onda nanosim maskaru, svako češljanje trepavica iz korena za sobom povuče ajlajner i okrnji liniju. Šteta, jer je jako zgodan za brzopotezno iscrtavanje uredne i precizne linije.

ROSAL LIP BALM - FLASH NUDE
I za kraj nešto što nisam kupila, ali mi je bilo u planu. Kad sam u GlamBox-u dobila ovaj nudać obradovala sam se što ću napokon da probam te čuvene Rosal balzame oko kojih se digla tolika buka. Bučili su i o Maybelline Baby Lipsićima, i bilo je opravdano - dopali su mi se. Tako sam mislila da će biti i sa ovim. Međutim, ni pribižno mojoj zamisli. Iako je kremast i prijatnog mirisa, ova zlaćkasto neutralna nijansa neravnomerno pokriva usne. Boja je skroz neodređena i neprivlačna, posebno kad se nakupi u borice usana i po unutrašnjoj ivici. A skida se sa usana brzinom svetlosti. Jednostavno, podseća me na neki žlj karmin koji bi mi mama davala kad sam bila mlađa da se igram šminkanja.

To je to za ovaj pregled razočarenja, bar iz mog ugla. Intersuje me da li ste imale iskustva sa nekim od ovih proizvoda i da li delimo mišljenje. Šta se nalazi na vašoj listi za izbegavanje?

29 коментара:

  1. Od navedenih proizvoda nisam ništa koristila. Ali, nedavno sam pisala post o Alverde odstranjivaču makeupa-jeftin i nekvalitetan! Našlo bi se tu još stvari, samo se trenutno ne mogu sjetiti.
    Više nisam pametna što da radim....hoću li kupiti skupi proizvod (i oni su me znali razočarati!) ili ću se zadovoljiti jeftinijim?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogi proizvodi su stvar ličnog doživljaja i iskustva, baš kao taj o kome si pisala. Meni je Alverde odstranjivac bas prijatan za oci i zadovoljna sam - jos uvek ga koristim. Ali svi smo različiti. Ja sam omanula sa mnogim preporukama koje sam čitala kod drugih (tu je i ova Velnea kolekcija odozgo). Slažem se da je uvek kocka posebno posebno kad treba da se odvoji veća suma za kupovinu, tako da potragu uvek krećem od nešto pristupačnijih varijanti. Ali jedno je sigurno, i kod jeftinih i kod skupljih je bilo dosta pozitivnih i negativnih otkrića.

      Избриши
    2. Анониман17. март 2015. 02:42

      Probala sam sva Valneina mleka za skidanje sminke,i nijedno mi ne odgovara...

      Избриши
  2. Koristila sam Balea sampon za suvo pranje. Nije bio los...nije najbolji ali ni najgori. Ostale proizvode sa liste nisam probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je kod njega najvise razocarala ambalaza, tj pumpica. Mozda je samo ova boca zalutala kao neispravna, ali je nesnosljiv svaki pokusaj da se naprska na kosu.

      Избриши
  3. S tvog popisa sam isprobala jedino Rosal Lip balm ali u ružičastoj verziji, nikako mi se nije svidio trag kakav ostavlja. ;)
    Zadnje razočaranje je bilo s Balea sezodoransom, niska cijena, lijep miris, ali već pri prvom korištenju sam bila bijela sva, a i sve oko mene. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baleine dezedoranse nisam koristila, nekako je to vrsta proizvoda sa kojom nikakako ne volim da eksperimentisem. :D

      Избриши
  4. Ja nisam imala nikakav problem sa tim Essence ajlajnerom. Tacnije jeste puca, ali samo ako se nanese vise slojeva pa je predebeo, ali za tim nekako nisam imala potrebe jer je bas pigmentovan pa iz jednog poteza izvucem liniju. Ali ako nesto pogresim pa predjem vise puta onda puca. A za razmazivanje kad nanosim maskaru ili bilo kad drugo...to mi se nije desavalo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si za vise slojeva i pucanje, i na samom pocetku sa jednim slojem nije bilo nikakvih problema. Alli kasnije je sve cesce pocinjao da popusta na ocima. Mozda se sam proizvod osusio posle nekog vremena. Inace njihove ajlajnere volim tako da sam se bas iznenadila sa ovim.

      Избриши
  5. Анониман17. март 2015. 03:20

    Slazem se sa tobom vezano za skoro sve proizvode, sem za ovu Maybelline maskaru, za potrebe tinejdzerki kao ja ona sasvim dovoljna, lepo rasceslja trepavice i ne lepi ih. Jedina mana joj je sto se lako razmazuje. Inace odlican post. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se da je za blazu sminku, tj. za mladje devojcice dobra, ali ako se odlucis da ti bude maskara za neki upecatljiviji makeup nije bas pravi izbor. Hvala puno :*

      Избриши
  6. Ja sam probala i imam Lilly mleko za ciscenje i sasvim mi je ok, za te pare,kad zagusti dobro dodje,mada inace sam misljenja da sve te njihove mazalice ne vrede ni toliko! Bas nisam njihov fan! Slazem se za eyeliner - me don't like it!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mleko nekad i iskoristim, bas sto kazes kad zagusti moze da posluzi. Ali generalno nije nesto za preporuku.

      Избриши
  7. Анониман17. март 2015. 04:37

    Mislim da si great lash kupila negde pred isticanje roka, ili tako nesto. Ja sam svoju u novembru uzela i vrlo je ,da tako kazem, bila mokra, i dalje je najvlaznija koju imam. Mislila sam da ce biti losa jer taj cesljic ne izgleda kao da je od koristi, ali ni jedna maskara mi nije posle 4 meseca i dalje rascesljavala trepavice bez ikakvih grudvica, kao ova. Mogu da stavim vise slojeva nego bilo koje druge i napravim bukvalno trepavice duzine nastresnice :-D steta sto si ti imala takvo iskustvo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce je da si u pravu za isticanje roka, jer mi je to jedina tubica koju sam kupila i probala. Ja je volim za one dane kad zelim malo da osvezim trepavice a da ne izgleda kao da sam se sminkala.

      Избриши
  8. Nisam koristila nista od navedenih proizvoda. Sampone za suvo pranje ne koristim uopste, jer mi nisu potrebni, a sto se tice maskara tu najcesce nastavim da kupujem onu koja mi se odmah dopadne. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja retko kad koristim sampone, mozda je vise i bio hir da probam jer ih cesto spominju. :D

      Избриши
  9. slažem se za maskaru, essence tuš i rosal balzame, ostalo nisam imala.i maskara mi sigurno nije bila pred kraj ni sasušena, kupila je s feelunique, zapakovana došla :D a čini mi se da je tuš bio bolji prije godinu, ne sjećam se da mi je tad pucao. puca mi ovaj koji sam kupila prije par mjeseci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro je da cujem i tvoje iskustvo, posto ja uvek polazim od toga da sam kupila nesto sto je davno izvetrelo na polici. Jer i essence i maybelline jako volim pa im ta neka iskustva ne uzimam za zlo :D

      Избриши
  10. Sad bi ti moja nana rekla : "Siroma' duplo placa" :))

    ОдговориИзбриши
  11. Slažem se sa tezom sa početka teksta "Kolko para tolko muzike" meni iskreno uopšte ništa od Balea i Velnea ne odgovara (osim Velnea anticelulit gel).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :) Obicno je slucaj da bas onda kad zelis da ustedis platis duplo ustvari. Meni je Balea u globalu odlicna, a sa Velneom nikako da se nadjem :D

      Избриши
  12. Анониман17. март 2015. 15:40

    Sada koristim Velnea zeleni piling i kremu za masnu kozu. Prvi utisci su dobri. Kada uporedim sa niveom ovaj piling mi je bolji. Lepo mirise i dobro ocisti lice tako da mi dodatna mleka za ciscenje nisu potrebna. Sve je individualno. Meni on vise odgovara, a i pristupacna je cena, sada je na akciji u lilliju. MissD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam probala mnogo Velneinih proizvoda za lice, i jedino sam do sada bila zadovoljna samponima i mlekom za telo. A verujem da imaju jos proizvoda koji su dobri, samo treba svako da pronadje svoju liniju.

      Избриши
  13. Meni se ovaj Essence ajlajner dopao zato sto je stvarno vodootporan i ne razmazuje mi se ali Great lash maskara mi se takodje uospte nije dopala prvenstveno cetkica zato sto mi slepi sve trepavice u 3 trepavice a i jako lako se razmazuje

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Od navedenog probala sam samo Rosal lip balm i nikako mi nije odgovarao čak mi se oslikavao po zubima non stop a inače nemam taj problem :/

    ОдговориИзбриши