Trend it up: Balea Salz-Spray


Idealna uvodna rečenica ovog posta bila bi: ko se zadnji smeje, najslađe se smeje!
Bogami ja sam se prva u redovima smejala kada sam videla ovaj proizvod pre nekoliko meseci, i to onako podrugljivo uz komentar: sada nam i slanu vodu prodaju! Kupovina Balea Salz spreja mi nije bila ni u planu (možda zato što me je očekivala prava slana voda), sve dok se nisam vratila sa odmora i rešila da odmorim kosu od bilo kakve toplote. Izbegavam fen, presu i figaro uspešno već mesec dana i ponosna sam na istrajnost koja mi nije jača strana, posebno kada je kosa u pitanju.

Balea Trend It Up Salz-Spray obećava taj "morski" izgled kose - razbarušena frizura, blago talasasta kao da ste se upravo vratili sa plaže. Sprej bočica od 200ml sa prskalicom na vrhu, u veselim letnjim bojama. Sunce i voda u jednom. 


Glicerin i pantenol u sastavu neguju i hidriraju kosu. Način upotrebe je jednostavan - na vlažnu, isfrotiranu kosu naprskate proizvod i poželjno je da ostavite kosu da se osuši prirodnim putem, bez feniranja. Naravno, i fenom se dobija sličan efekat, ali budimo realni - na plaži nema fena :) Ima prijatan osvežavajući miris, koji se diskretno prožima kroz kosu.


Malo je reći da sam oduševljena rezultatom koji se postiže, jer ništa slično nisam očekivala. Imam jako gustu i ravnu kosu. Teška je toliko da ispravi sve lokne, a neposlušna da ni ravno feniranje ne trpi dugo pa se krajevi vremenom razbeže po svom kursu.
Obično mi se sa penom ili lakom kosa toliko slepi da posle jedne prespavane frizure sutra dobijem slepljeni žbun na glavi. Sa ovim je sasvim drugačije. Učvrsti kosu taman toliko da se talasi zadrže, ali i dalje mogu da provučem prste bez čupanja i kidanja. Kosa izgleda kao da nema nikakvog proizvoda u/na njoj. 

A frizura uvek ispadne kao na slici ispod, bez greške. Moj ritual je sledeći: operem kosu šamponom i balzamom, zatim odstoji u peškiru sa malo Baleinog mleka na krajevima, a onda bogato naprskam sprej  celom dužinom, izbegavajući teme. Zatim lepo istiskam kosu i prstima uvrtim pramenove kao što bi to uradila figarom - na spolja. Ali nikad je ne gužvam iz korena, da bi posle sušenja taj deo ostao ravan. Ponekad pramenove vežem gumicama, ali konkretno frizura sa donje slike je bez ikakvih pričvršćivanja nastala preko noći. Meni ne smeta da spavam sa mokrom kosom, tako da mi je to najbolji način za friziranje. Dok spavam, kosa se mlatara po jastuku i sama oblikuje. Ujutru mi ostaje da prednji deo, gde je razdeljak, malo ispravim četkom i to je to. Tako napravljeni talasi mi drže dva dana, sve do sledećeg pranja.
Ovakvo "sređivanje" praktikujem već mesec dana, a primetila sam da mi sprej u velikoj meri pomaže jer bez njega se dešavalo da mi neke dlake ispadnu iz koloseka.
Dobijem volumen i talase u paketu, a kosa mi je više nego zahvalna. Koža glave se ne peruta i nije iritirana (kao sa većinom sprejeva koje sam koristila), ne isušuje kosu a krajevi ne bockaju po leđima. Kada sve saberem, nema tu šta da se oduzme i zameri. 
Cena ove prskalice je 299din. u DM marketima. Ne znam da li svaka kosa može da se oblikuje na ovaj način, ali kod mene uspeva bez muke. 
Definitivno jedan od proizvoda koji je obeležio ovo leto!


 Da li ste probale Balea Salz-Spray? Kakva je vaša frizura ovog leta?


42 коментара:

  1. Meni se ovo baš dopada... bi li moja griva time bila obuzdana? ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek možeš da probaš, a znaš i gde. Naravno, ako imaš malo više živaca nego za figaro :P

      Избриши
  2. Koristim ga citavo leto i odusevljena sam. Doduse i moja kosa je prirodno blago talasasta.
    Jedino sto ja nikako, ali nikako ne mogu je da spavam sa mokrom kosom, pa ono sto se razbarusi i pokvari tokom susenja fenom popravim tako sto suvu kosu malo naprskam, i loknice su opet tu. :)
    Inace, jako ti je lepa kosa, i boja je super. (kad je vec spomenuh mogla bi nam napisati i koju farbu koristis, i da li su pramencici morski ili farbani)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super, mogu samo da pretpostavim koliko dobro izgleda na već talasastoj kosi. Meni je lakše na mokroj kosi možda zato što je ravna, dok na suvoj nije to to u mom slučaju.
      Drago mi je da ti se dopada kosa, posebno zato što je to njeno stanje pred šišanje i ponovno farbanje. Pisala sam vec moj ritual farbaranja, u pitanju je Revlon Color Silk u nijansi 33, i ona je baš tamno braon. A boja i pramenčići su isključivo posledica sunca. Mada, meni se i ovko dopada tako da razmišljam da promenim način farbanja i boje. :**

      Избриши
  3. Kosa ti je bas lijepa, vidi se da je zdrava. Moja je prirodno kovrcava, ali i suha, posebno ljeti. Ja sam uzela slican sprej, iz neke Essence LE, nema alkohol i dobar mi je, budem kao ovcica a ja bih te krupne valove :D i desava mi se da zaspem mokre kose ali sam sutra ni na sta nalik, kao lopta vune.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, ovčica :))
      Takva sam i ja kad prespavam s mokrom kosom, u slučaju da je ne pustim da se bar pola prosusi u začešljanom položaju (što se temena tiče), a sprej i malo uvrtanja pramenčića napravilo veliku razliku.
      A za veće valove pokušaj da deblje pramenove vrtiš suprotno od lica, kao one moderne cice sto frćkaju dok žvaću žvaku :))))) Meni tako jedino uspeva da istalasam kosu, sve sitnije i zategnutije ispada stvarno kao ovčica.

      Избриши
  4. i ja sam ga probala, nije loš, samo imam utisak da malo isušuje kosu! Ali je efekat baš dobar

    ОдговориИзбриши
  5. Sudeći po rezultatima ja bih odmah trebala u dm :) Imam dosta neposlušnu kosu koju jedino frizer dovodi u red. a ovo bih mogla probati da vidim na šta ću ličiti. Jako mi se sviđa kako izgleda tvoja kosa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :*** Probaj, sigurno će uraditi nešto, samo treba da eksperimentišeš na koji način se kod tebe šteluju loknice :)

      Избриши
  6. Ne znam kako mi je promakao ovaj sprej :( Blizi se kraj leta, i sad mi je jako zao sto nisi ranije pisala o njemu :( Moja kosa je blago talasasta i lako se uvija, nije ni teska ni gusta, pa se nadam da bi lepo reagovala na ovaj sprej. Moram ovih dana da ga kupim i probam ;)
    Kosa ti je predivna, svidja mi se boja, a ti si kao secer na ovo slici ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i ja sam ga nedavno kupila i trebalo je malo vremena da vidim kako da dođem do efekta. Ti imas lepu i dugu kosu i mislim da bi jako lepo izgledalo a ako već kažeš da je talasasta ne bi trebalo da bude problema. Probaj obavezno.
      A hvala na komplimentima, you always make me feel special :)

      Избриши
  7. Imam skroz pravu i dugačku kosu, koja ne trpi lokne ni dva sata. Baš bih volela da i kod mene uspe, na tebi efekat izgleda prelepo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tvoja kosa je moj san, oduševila sam se kad sam te videla uživo. Zavidim! Probaj, jer me baš interesuje kako se ponaša na TAKVOOOOJ kosi, ravnoj i magičnoj :))

      Избриши
  8. Nisam ga koristila. Citala sam recenzije slicnih proizvoda ali ovaj cu definitivno probati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako voliš lagane sprejeve koji ne opterećuju kosu, a opet je oblikuju obavezno probaj. Meni je ovo prvi proizvod ove vrste tako da druge još neću testirati.

      Избриши
  9. Koristila sam ovaj sprej par puta i nekako nisam formirala mišljenje. Nekada mi je super, nekada mi deluje kao da mi masti kosu, a nekada kao da je isušuje. :O Moraću da ga još malo testiram, pa da pišem neke svoje utiske.
    Inače, super izgleda na tvojoj kosi, baš je lepa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! I ja sam bila zbunjena u početku jer sam imala i loše frizurice od njega, dok nisam našla "svoj metod". Nikad mi nije mastio kosu, a u strahu od isušivanja uvek je prvo nahranim proizvodima za omekšavanje tako da nemam problema.

      Избриши
  10. Deluje baš prirodno, neka nastavi da te tako lepo sluša! Ja već duže vreme koristim izlapelo pivo, po savetu drugarice i prezadovoljna sam! To je moja preporuka od srca za sve koje poseduju federčiće ! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam se još ohrabrila da probam pivo, ali čula sam da stvarno deluje. A ti i tvoje frćkice ste prirodno prelepe, tako da vam ne treba puno da zablistate :*

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    3. Zaista deluje, probaj jednom kad ti bude bilo dosadno da vidis kako ce ispasti i obavezno da bude izlapelo, podgrejano, mlako...:) Plus, sadrzi proteine koji kosi daju sjaj i hrane je... Jao, pa hvala i u njeno ime :*

      Избриши
  11. Odlično izgleda. Već neko vreme razmišljam da ga kupim, ali ga ne nalazim u DMovima u mom kraju. U kom si ga ti pronašla?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako si iz Niša, ja sam svoj uzela na uglu kod Kazandžijskog sokačeta. Druge DM-ove nisam proveravala.

      Избриши
  12. Iako primamljivo i obećavajuće zvuči, preskačem ovaj put teška srca, imam već 2 njihove prskalice pune alkohola pa bi ova treća već bila previše :( Tvoja kosa je divna kao i ti prelepi talasi, to moram da pohvalim :) Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Lidija. Ako si već u zalihama a pri tom zadovoljna njima, onda si u pravu da nema potrebe za još jednim jer sve je to manje više isto. Ako nekad potrošiš, a želiš da menjaš eto ti preporuke.

      Избриши
  13. Kada sam ga kupila,stvarno nisam verovala da cu da imam divnu talasastu kosu ,koju sam uvek pokusavala da dobijem uz pomoc figara i slicnih stvari.Ova stvar mi je stvarno pomogla ,i nimali=o se ne kajem sto sam je nabavila..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da delimo isto oduševljenje. Možda zvučimo kao neka reklama, ali stvarno je dobar i vredan pažnje. :)

      Избриши
  14. Imam ga i koristim ga veoma rado, sta vise super mi je. Ja ga koristim za volumen, prosusim fenom, i izgleda kao da imam duplo vise kose, ma jako mi se dopada. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super, drago mi je da čujem da i ti imaš isto, pozitivno mišljenje. Sve sam sigurnija da nisam pogrešila i preterala sa preporukom i veličanjem :)

      Избриши
  15. Ok, ja sad definitivno moram da probam ovo! :)) Generalno me nijedan Balea proizvod nesto ne privlaci ali ovo kupujem cim stignem u Bg!
    Inace, ti si jedno prelepo stvorenje! Jos prosli put sam htela da ti kazem da me podsecas na predivnu Evu Mendez. :) Ne znam da li su te vec poredili sa njom ali stvarno imate neke slicnosti. :) Kosa cista 10ka!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, hvala, hvala na divnom komentaru i još divnijem poređenju, jer Evu volim i pre nego što sam stasala da me uopšte porede sa njom :**
      Balea ima dosta dobrih proizvoda, i po mom mišljenju ovo je jedan od njih tako da pravac Bg pa DM :)

      Избриши
  16. Pa ovo je predivno, samo se bojim da na potpuno ravnoj kosi, kao što je moja, ne bi imalo nikakvog efekta :-(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista ne znam da li ima efekta na ravnoj kosi, ali uvek možeš da loknice podstakneš četkom, uvijanjem punđica i slično. Držim palčeve da uspe ukoliko probaš. :)

      Избриши
  17. Opa! Ovo ozbiljno dobro izgleda... Ja sam ovaj sprej cak jednom i stavila u korpu, pa vratila na policu po sistemu nema sanse da nesto radi za 299 din! :D Kupujem prvom prilikom!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja zaobilazila, jer mi je prvo bilo smešno što je u pitanju neki "slani sprej" pa ga još naplaćuju. Ali eto, nasela sam na foru i zavolela. A cena je stvarno smešna. :)

      Избриши
  18. Super ti je kosa! U kom Dm-u si ga kupila? Bila sam u onom u podzemnom i nisam ga nasla :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Jovana! Ja sam ga kupila u onom na uglu kod Kazandžijskog sokačeta, preko puta opštine. Ima ih još uvek ako se ne varam.

      Избриши
  19. Ja sam trazila u DM-u u Kraljevu i nisam nasla. Samo sam se razocarala :/

    ОдговориИзбриши

button share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trend it up: Balea Salz-Spray


Idealna uvodna rečenica ovog posta bila bi: ko se zadnji smeje, najslađe se smeje!
Bogami ja sam se prva u redovima smejala kada sam videla ovaj proizvod pre nekoliko meseci, i to onako podrugljivo uz komentar: sada nam i slanu vodu prodaju! Kupovina Balea Salz spreja mi nije bila ni u planu (možda zato što me je očekivala prava slana voda), sve dok se nisam vratila sa odmora i rešila da odmorim kosu od bilo kakve toplote. Izbegavam fen, presu i figaro uspešno već mesec dana i ponosna sam na istrajnost koja mi nije jača strana, posebno kada je kosa u pitanju.

Balea Trend It Up Salz-Spray obećava taj "morski" izgled kose - razbarušena frizura, blago talasasta kao da ste se upravo vratili sa plaže. Sprej bočica od 200ml sa prskalicom na vrhu, u veselim letnjim bojama. Sunce i voda u jednom. 


Glicerin i pantenol u sastavu neguju i hidriraju kosu. Način upotrebe je jednostavan - na vlažnu, isfrotiranu kosu naprskate proizvod i poželjno je da ostavite kosu da se osuši prirodnim putem, bez feniranja. Naravno, i fenom se dobija sličan efekat, ali budimo realni - na plaži nema fena :) Ima prijatan osvežavajući miris, koji se diskretno prožima kroz kosu.


Malo je reći da sam oduševljena rezultatom koji se postiže, jer ništa slično nisam očekivala. Imam jako gustu i ravnu kosu. Teška je toliko da ispravi sve lokne, a neposlušna da ni ravno feniranje ne trpi dugo pa se krajevi vremenom razbeže po svom kursu.
Obično mi se sa penom ili lakom kosa toliko slepi da posle jedne prespavane frizure sutra dobijem slepljeni žbun na glavi. Sa ovim je sasvim drugačije. Učvrsti kosu taman toliko da se talasi zadrže, ali i dalje mogu da provučem prste bez čupanja i kidanja. Kosa izgleda kao da nema nikakvog proizvoda u/na njoj. 

A frizura uvek ispadne kao na slici ispod, bez greške. Moj ritual je sledeći: operem kosu šamponom i balzamom, zatim odstoji u peškiru sa malo Baleinog mleka na krajevima, a onda bogato naprskam sprej  celom dužinom, izbegavajući teme. Zatim lepo istiskam kosu i prstima uvrtim pramenove kao što bi to uradila figarom - na spolja. Ali nikad je ne gužvam iz korena, da bi posle sušenja taj deo ostao ravan. Ponekad pramenove vežem gumicama, ali konkretno frizura sa donje slike je bez ikakvih pričvršćivanja nastala preko noći. Meni ne smeta da spavam sa mokrom kosom, tako da mi je to najbolji način za friziranje. Dok spavam, kosa se mlatara po jastuku i sama oblikuje. Ujutru mi ostaje da prednji deo, gde je razdeljak, malo ispravim četkom i to je to. Tako napravljeni talasi mi drže dva dana, sve do sledećeg pranja.
Ovakvo "sređivanje" praktikujem već mesec dana, a primetila sam da mi sprej u velikoj meri pomaže jer bez njega se dešavalo da mi neke dlake ispadnu iz koloseka.
Dobijem volumen i talase u paketu, a kosa mi je više nego zahvalna. Koža glave se ne peruta i nije iritirana (kao sa većinom sprejeva koje sam koristila), ne isušuje kosu a krajevi ne bockaju po leđima. Kada sve saberem, nema tu šta da se oduzme i zameri. 
Cena ove prskalice je 299din. u DM marketima. Ne znam da li svaka kosa može da se oblikuje na ovaj način, ali kod mene uspeva bez muke. 
Definitivno jedan od proizvoda koji je obeležio ovo leto!


 Da li ste probale Balea Salz-Spray? Kakva je vaša frizura ovog leta?


42 коментара:

  1. Meni se ovo baš dopada... bi li moja griva time bila obuzdana? ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek možeš da probaš, a znaš i gde. Naravno, ako imaš malo više živaca nego za figaro :P

      Избриши
  2. Koristim ga citavo leto i odusevljena sam. Doduse i moja kosa je prirodno blago talasasta.
    Jedino sto ja nikako, ali nikako ne mogu je da spavam sa mokrom kosom, pa ono sto se razbarusi i pokvari tokom susenja fenom popravim tako sto suvu kosu malo naprskam, i loknice su opet tu. :)
    Inace, jako ti je lepa kosa, i boja je super. (kad je vec spomenuh mogla bi nam napisati i koju farbu koristis, i da li su pramencici morski ili farbani)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super, mogu samo da pretpostavim koliko dobro izgleda na već talasastoj kosi. Meni je lakše na mokroj kosi možda zato što je ravna, dok na suvoj nije to to u mom slučaju.
      Drago mi je da ti se dopada kosa, posebno zato što je to njeno stanje pred šišanje i ponovno farbanje. Pisala sam vec moj ritual farbaranja, u pitanju je Revlon Color Silk u nijansi 33, i ona je baš tamno braon. A boja i pramenčići su isključivo posledica sunca. Mada, meni se i ovko dopada tako da razmišljam da promenim način farbanja i boje. :**

      Избриши
  3. Kosa ti je bas lijepa, vidi se da je zdrava. Moja je prirodno kovrcava, ali i suha, posebno ljeti. Ja sam uzela slican sprej, iz neke Essence LE, nema alkohol i dobar mi je, budem kao ovcica a ja bih te krupne valove :D i desava mi se da zaspem mokre kose ali sam sutra ni na sta nalik, kao lopta vune.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, ovčica :))
      Takva sam i ja kad prespavam s mokrom kosom, u slučaju da je ne pustim da se bar pola prosusi u začešljanom položaju (što se temena tiče), a sprej i malo uvrtanja pramenčića napravilo veliku razliku.
      A za veće valove pokušaj da deblje pramenove vrtiš suprotno od lica, kao one moderne cice sto frćkaju dok žvaću žvaku :))))) Meni tako jedino uspeva da istalasam kosu, sve sitnije i zategnutije ispada stvarno kao ovčica.

      Избриши
  4. i ja sam ga probala, nije loš, samo imam utisak da malo isušuje kosu! Ali je efekat baš dobar

    ОдговориИзбриши
  5. Sudeći po rezultatima ja bih odmah trebala u dm :) Imam dosta neposlušnu kosu koju jedino frizer dovodi u red. a ovo bih mogla probati da vidim na šta ću ličiti. Jako mi se sviđa kako izgleda tvoja kosa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :*** Probaj, sigurno će uraditi nešto, samo treba da eksperimentišeš na koji način se kod tebe šteluju loknice :)

      Избриши
  6. Ne znam kako mi je promakao ovaj sprej :( Blizi se kraj leta, i sad mi je jako zao sto nisi ranije pisala o njemu :( Moja kosa je blago talasasta i lako se uvija, nije ni teska ni gusta, pa se nadam da bi lepo reagovala na ovaj sprej. Moram ovih dana da ga kupim i probam ;)
    Kosa ti je predivna, svidja mi se boja, a ti si kao secer na ovo slici ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i ja sam ga nedavno kupila i trebalo je malo vremena da vidim kako da dođem do efekta. Ti imas lepu i dugu kosu i mislim da bi jako lepo izgledalo a ako već kažeš da je talasasta ne bi trebalo da bude problema. Probaj obavezno.
      A hvala na komplimentima, you always make me feel special :)

      Избриши
  7. Imam skroz pravu i dugačku kosu, koja ne trpi lokne ni dva sata. Baš bih volela da i kod mene uspe, na tebi efekat izgleda prelepo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tvoja kosa je moj san, oduševila sam se kad sam te videla uživo. Zavidim! Probaj, jer me baš interesuje kako se ponaša na TAKVOOOOJ kosi, ravnoj i magičnoj :))

      Избриши
  8. Nisam ga koristila. Citala sam recenzije slicnih proizvoda ali ovaj cu definitivno probati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako voliš lagane sprejeve koji ne opterećuju kosu, a opet je oblikuju obavezno probaj. Meni je ovo prvi proizvod ove vrste tako da druge još neću testirati.

      Избриши
  9. Koristila sam ovaj sprej par puta i nekako nisam formirala mišljenje. Nekada mi je super, nekada mi deluje kao da mi masti kosu, a nekada kao da je isušuje. :O Moraću da ga još malo testiram, pa da pišem neke svoje utiske.
    Inače, super izgleda na tvojoj kosi, baš je lepa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! I ja sam bila zbunjena u početku jer sam imala i loše frizurice od njega, dok nisam našla "svoj metod". Nikad mi nije mastio kosu, a u strahu od isušivanja uvek je prvo nahranim proizvodima za omekšavanje tako da nemam problema.

      Избриши
  10. Deluje baš prirodno, neka nastavi da te tako lepo sluša! Ja već duže vreme koristim izlapelo pivo, po savetu drugarice i prezadovoljna sam! To je moja preporuka od srca za sve koje poseduju federčiće ! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam se još ohrabrila da probam pivo, ali čula sam da stvarno deluje. A ti i tvoje frćkice ste prirodno prelepe, tako da vam ne treba puno da zablistate :*

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    3. Zaista deluje, probaj jednom kad ti bude bilo dosadno da vidis kako ce ispasti i obavezno da bude izlapelo, podgrejano, mlako...:) Plus, sadrzi proteine koji kosi daju sjaj i hrane je... Jao, pa hvala i u njeno ime :*

      Избриши
  11. Odlično izgleda. Već neko vreme razmišljam da ga kupim, ali ga ne nalazim u DMovima u mom kraju. U kom si ga ti pronašla?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako si iz Niša, ja sam svoj uzela na uglu kod Kazandžijskog sokačeta. Druge DM-ove nisam proveravala.

      Избриши
  12. Iako primamljivo i obećavajuće zvuči, preskačem ovaj put teška srca, imam već 2 njihove prskalice pune alkohola pa bi ova treća već bila previše :( Tvoja kosa je divna kao i ti prelepi talasi, to moram da pohvalim :) Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Lidija. Ako si već u zalihama a pri tom zadovoljna njima, onda si u pravu da nema potrebe za još jednim jer sve je to manje više isto. Ako nekad potrošiš, a želiš da menjaš eto ti preporuke.

      Избриши
  13. Kada sam ga kupila,stvarno nisam verovala da cu da imam divnu talasastu kosu ,koju sam uvek pokusavala da dobijem uz pomoc figara i slicnih stvari.Ova stvar mi je stvarno pomogla ,i nimali=o se ne kajem sto sam je nabavila..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da delimo isto oduševljenje. Možda zvučimo kao neka reklama, ali stvarno je dobar i vredan pažnje. :)

      Избриши
  14. Imam ga i koristim ga veoma rado, sta vise super mi je. Ja ga koristim za volumen, prosusim fenom, i izgleda kao da imam duplo vise kose, ma jako mi se dopada. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super, drago mi je da čujem da i ti imaš isto, pozitivno mišljenje. Sve sam sigurnija da nisam pogrešila i preterala sa preporukom i veličanjem :)

      Избриши
  15. Ok, ja sad definitivno moram da probam ovo! :)) Generalno me nijedan Balea proizvod nesto ne privlaci ali ovo kupujem cim stignem u Bg!
    Inace, ti si jedno prelepo stvorenje! Jos prosli put sam htela da ti kazem da me podsecas na predivnu Evu Mendez. :) Ne znam da li su te vec poredili sa njom ali stvarno imate neke slicnosti. :) Kosa cista 10ka!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, hvala, hvala na divnom komentaru i još divnijem poređenju, jer Evu volim i pre nego što sam stasala da me uopšte porede sa njom :**
      Balea ima dosta dobrih proizvoda, i po mom mišljenju ovo je jedan od njih tako da pravac Bg pa DM :)

      Избриши
  16. Pa ovo je predivno, samo se bojim da na potpuno ravnoj kosi, kao što je moja, ne bi imalo nikakvog efekta :-(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista ne znam da li ima efekta na ravnoj kosi, ali uvek možeš da loknice podstakneš četkom, uvijanjem punđica i slično. Držim palčeve da uspe ukoliko probaš. :)

      Избриши
  17. Opa! Ovo ozbiljno dobro izgleda... Ja sam ovaj sprej cak jednom i stavila u korpu, pa vratila na policu po sistemu nema sanse da nesto radi za 299 din! :D Kupujem prvom prilikom!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja zaobilazila, jer mi je prvo bilo smešno što je u pitanju neki "slani sprej" pa ga još naplaćuju. Ali eto, nasela sam na foru i zavolela. A cena je stvarno smešna. :)

      Избриши
  18. Super ti je kosa! U kom Dm-u si ga kupila? Bila sam u onom u podzemnom i nisam ga nasla :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Jovana! Ja sam ga kupila u onom na uglu kod Kazandžijskog sokačeta, preko puta opštine. Ima ih još uvek ako se ne varam.

      Избриши
  19. Ja sam trazila u DM-u u Kraljevu i nisam nasla. Samo sam se razocarala :/

    ОдговориИзбриши