My signature products

Vuk dlaku menja, al ćud nikada... Tako je i sa kozmetikom. Neki proizvodi vremenom postanu deo svakodnevnice i vaše ličnosti, da ih je teško zameniti. Ja sam od onih tvrdoglavih što se čvrsto drže svojih favorita, toliko da ih godinama ne menjaju. Evo nekoliko proizvoda koje volim i kojima bih sebe opisala.

Parfem - vrlo moćna stvar. Poput slika, mirisne note mogu da uhvate trenutak i da vas godinama kasnije podsete i vrate najlepšim uspomenama. Baš zato volim parfeme i trudim se da svako putovanje ili meni bitan događaj obeležim notom koja će me uvek sećati na lepe trenutke. 
Imam nekoliko parfema, uglavnom samo nekoliko puta korišćeni (uspomene), ali onaj koji koristim svakog dana je Paco Rabanne Black XS. Istovremeno i nežan i jak, ženstven ali ne previše sladak (nisam vešta u opisu mirisa). Prvu bočicu sam kupila pre četiri godine i jednostavno se srodila s njim. Zvuči ludo, ali kad god stavim neki drugi parfem imam utisak da me krene maler tog dana. Nema smisla,znam, ali što je sigurno sigurno je :)

Anti-perspiranti kojima se uvek vraćam su Nivea Happy Time (ovog puta nije na slici), Pearl&beauty i od nedavno Powder Touch. Tri mirisne note koje mi prijaju u svakom trenutku i formula koja mi pruža osećaj svežine i sigurnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Koristila sam druge marke i svakako ima boljih ili podjednako dobrih, ali ovo je najsigurniji izbor sa kojim se uvek dobro osećam. Jednostavno, navika!


Kada je nega lica u pitanju, probala sam i sigurno ću probati puno proizvoda jer se zahtevi kože vremenom menjaju, ali jedina stvar koju godinama unazad koristim jeste Balea gel za pranje lica koji mi u potpunosti odgovara. Njime skidam šminku i umivam lice ujutru i uveče i nikada me nije izneverio.


Bojenje kose mi je bolna tačka, jer to radim isključivo iz nametnutih razloga - sede! Imam dugu kosu i investicija u farbanje mi nije omiljena stavka na šoping listi. Tražila sam nijansu približnu mojoj prirodnoj boji kose, bez žutog ili crvenkastog odsjaja. Eksperimentisala sam tek sa nekoliko nijansi (nezadovoljna sa svakom) i na kraju našla utehu u Revlon Color Silk farbi bez amonijaka, nijansa 33. Pored toga što sam zadovoljna bojom, sviđa mi se što nije krem varijanta (što bi u mom slučaju zahtevalo minimum dve tube za pokrivanje cele kose) već tečna formula kojom se za tili čas prefarbam, od korena do krajeva. Detaljnije o tome možete pročitati na ovom LINKU.

Dok pričamo o kosi, pored farbe spomenuću i dva vrlo jeftina ali dobra proizovda - Balea šampon i regenerator za kosu. Uvek ih imam u rezervi ako treba da uskoče u pomoć ukoliko neki novi proizvod zakaže. Imam dosta boljih rešenja za negu i pranje kose, ali ovo je nešto čemu se uvek bez problema vratim.

I došli smo do šminke, gde se favoriti stalno smenjuju i uvek se nađe neko novo čudo koje me oduševi i zaokupi svu pažnju. Ali ono što uvek imam u neseseru, bez obzira na nova otkrića jesu:
1. Deborah Milano Red ruž za usne u nijansi 02 - i ptice na grani znaju da mi je omiljen (detaljnije)
2. NYX HD korektor
3. Maybelline maskara - žuta ili ljubičasta uvek mora da se nađe pri ruci - višegodišnji nepobedivi favoriti

Koliko god volela lude šare na noktima i vesele boje, moje divljenje se zadržava na tuđim rukama. Ja jednostavno ne umem to da iznesem i svaki smeliji detalj mi brzo dosadi. Ja sam nudista po bojama, i moja kolekcija lakova se sastoji iz 50 nijansi neutralnih, nekoliko bordo tonova i uvek jedan crveni ili ljubičasti kad poželim da "poludim" :)

Evo i nekoliko nekozmetičkih obeležja uz pesmu "poznaćeš me i po mrakuuuu" :)))

1. Što se nakita i garderobe tiče, tu sam vrlo jednostavna. Jedini ukras koji uvek nosim sa sobom jeste ručni sat. Dugo sam tražila svoj idealni komad - okrugla glava sa metalnom narukvicom u srebrnoj boji. Ne volim srca, svetiće, leptiriće ni pompezne natpise tako da sam jedini "girly" momenat prepustila diskretnim cirkonima, čisto da se razlikuje od muškog. 
Ponekad nosim sićušne, jedva primetne minđuše koje uglavnom sakrijem u kosi. :)

Garderobu kad bih slikala, smorila bi vas slika obojena monotonijom braon, krem, puderastih, belih i crnih tonova, prošaranih sa malo džinsa i pastela. Nothing special. Kad na to dodate sve varijante baletanki i ravnih sandalica, dobijate jedan neupadljiv i ni po čemu prepoznatljiv stil. Ali šta ću kad tako volim.

To bi bila ja u svega nekoliko proizvoda. Koji su vaši nezamenljivi favoriti?

32 коментара:

  1. Super post i svaka čast na ideji za isti :)
    Ja volim da isprobavam nove proizvode, posebno kada je šminka u pitanju, ali ono što uvek imam su Bourjois puder (HM ili FP), parfemi Chloe i Hypnotic Poison, Insight šampon, Mixa krema za ruke, mleko za telo, Serical Latte pakovanje za kosu, Uniq one... Sigurno sam nešto zaboravila, ovo je ono što mi je prvo palo na pamet... Neke koristim godinama, neke mesecima, u svakom slčaju su proizvodi u koje se kunem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Andjo :D
      Ako ti se dopada post, ajde ja tebe lepo nezvanicno da tagujem da odradis slican, jer bih volela da cujem i tvoje favorite i razloge za njih posto sama volim da citam ovakve teme. Uvek se otkrije nesto, a mozda u tvojim zakletim proizvodima se krije moj buduci :D

      Избриши
  2. Ti se grdno varaš ako misliš da je tvoj stil oblačenja neprepoznatljiv. Možda nije vrišteće upadljiv ali se itekako izdvaja iz mase, i to si ti. A taj sat ti možda neko i ukrade kad te nema, samo da znaš. :p

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj Dru uvek ima mudru da prozbori i da me utesi :*
      A to sto sam ti ostala duzna narandzaste carape i jos koju ludu boju, tek treba da ispunim.

      Избриши
    2. Nego šta nego da ispuniš a ja se tome radujem. :* Čekam. ;)

      Избриши
  3. Nisu svi ravnodusni na nude odech, tako da molim te :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. *odecU...kad kucam sa telefona.

      Избриши
    2. Di, sa tobom nema nedoumica... vec sam shvatila da smo iste duse nudisticke i podrzavam te :)

      Избриши
  4. I takav stil pun neutralnih boja je prepoznatljiv stil. :) Lep post. :) Lično volim da se igram sa bojama, da nosim najrazličitije odevne komade, ali klasika je uvek klasika. :) Deborah karmin imam i ja, ali ga slabo koirstim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, draga. Nismo svi isti i ja na primer ne bih umela da iznesem sarene kombinacije jer se osecam "upadljivo" i samim tim nelagodno. Ali obozavam da tako nesto vidim na drugima i uvek se odusevim.

      Избриши
  5. Mene je sat oduševio! Obožavam jednostavne satove sa metalnom narukvicom. Imam ih više nego što mi je potrebno, pa tražim neki lijep sa kožnom :)
    Slažem se za Balea šampon, jer mi malo koji šampon u potpunosti odgovara, a on je jedan od tih koji mi odgovaraju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Satove obozavam, ali sam dosta izbirljiva. Volim one klasicne, pomalo muskaste sto odlicno idu uz kosulje i sakoe. Da ojacaju licnost :D
      Meni je Balea skroz po meri, i kvalitet i cena.

      Избриши
  6. Sat ti je divan, i ja baš tražim nešto tako, jednostavno, sa metalnom naukvicom i sa malo cirkona okolo koji će izgledati lijepo a ne napadno!
    Ja jako volim isprobavati nove stvarčice ali imam onih koji su mi tako dobri da im se često vraćam, možda ih nemam uvijek u svom kozmetičkom kutku ali uvijek su mi na pameti ako ne znam što bih kupila.
    Super post!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tesko je naci danas dobar i sveden sat, jer su uglavnom natpis brenda i kilo cirkona u prvom planu, pa cak i oni sa vecom cenom izgledaju vrlo jeftino. Fosil i Esprit od pristupacnijih imaju lepih modela, tako da mozes njih da pogledas.

      Избриши
  7. Анониман10. јун 2014. 04:34

    Super post,mnogo zajednickih favorita imamo.Zelim da te pitam jel ti farba bez amonijaka prekiva sede,jer sam citala da nema sanse da prekriju ma bilo koja marka da je upitanju,a da je farba bez amonijaka?I da jel se brze ispira od obicnih sa amonijakom,jer meni se mnogo brzo spere sa sedih kad se ofarbaju sa amonijakom :) ?Slazem se da je to velika obaveza sto za novcanik sto za kosu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :*
      Nemam puno iskustva jer sam se na ovoj zadrzala posle dva farbanja. Iako ne sadrzi amonijak, meni lepo pokrije sede, ali tacno je da se brze ispere. Maksimum mesec dana izgleda verno na kosi, onda boja krene da bledi i sede proviruju. Kosu perem na dva dana, a posle mesec i po dana sede se pojave u celosti. Zavisi i koliko si seda, ja na primer imam one grozne debele vlasi i njih prvo i najvise namazem farbom,pa onda ostatak kose. A farbe sa amonijakom sto sam koristila su manje vise imale isti efekat.

      Избриши
  8. Super post! Eto, i ja sam rob navika, naročito kada su parfemi i kosa u pitanju. Bez Crisatlline BVL ne mogu a pokušavala sam, a na glavi nikakvi eksperimenti ne dolaze u obzir. Ono što mi je zaokupilo pažnju na samom kraju i onog dana u Bačkom Jarku je sat, divan, predivan :) Jedinu razliku koju vidim među nama su boje, ja ih obožavam, naročito leti i na noktima <3 Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, tagujem te da odradis slican, rado cu citati.
      Slicne smo kad se radi o glavi, jer tu nista ne prepustam slucaju. A sve mi diraj samo mi parfem ne menjaj <3
      Hvala za satic, drago mi je da je njegova divota primecena. Zavidim ti na sarenim nokticima i slobodu sa bojama. Ajde sada da pises :)

      Избриши
  9. uh, ja sam totalno zaljubljena u pojedine proizvode koje koristim godinama, ma i preko desetljeća i jednostavno mi ih ništa ne može zamijeniti. :D kad volim, onda je to beskonačno! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj covek, Lenkic! Ono sto je dobro ne treba menjati, samo nadogradjivati. :*

      Избриши
  10. Draga, lepi omiljeni proizvodi. :) Svidja mi se postic! :*

    ОдговориИзбриши
  11. Jako dobra ideja za post, uzivala sam u citanju uz popodnevnu kafu :) Neke proizvode i sama koristim i apsolutno se slazem sa onim sto si napisala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jovana, zadovoljstvo mi je sto sam ti pravila drustvo uz kaficu. :)
      S obzirom da kod tebe uvek otkrijem nesto zanimljivo i dobro, drago mi je da nam se poklapaju favoriti. :*

      Избриши
  12. Ti si ovako po opisima i bojama koje volis u neku ruku meni slicna, a u neku ruku totalna suprotnost jer ja u oblacenju i lakovima volim boje, volim biti upadljiva, imati neke neobicne detalje, jake printove na odjeci, tufne i sl. Ali recimo za sat se slazem, imam slican okrugli Donna Karan i cetvrtasti Esprit, takodje sa cirkoncicima. Isto u srebrnoj boji jer idu uz sve, a zlato ne nosim. U zadnje vrijeme tek kao modni nakit i nikako da se srodim, a i fali mi sat u toj boji.
    Imas pristupacne, a dosta velike i dobre farbe bez amonijaka od Selectiva. Tuba ima 120 ml, to ti je sigurno dovoljno za tvoju kosu. Ja sam se zadnju put farbala Nectrom od Schwarzkopfa- divna, blaga farba kojom sam postigla svoju boju, takodje je bez amonijaka, i evo nakon mjesec dana se nije isprala,a ja perem kosu svaki drugi dan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam videla na jednoj devojci savrsen Donna Karan sat slican ovom, ali nikako da ga nadjem u prodaji. Moja zamisao u opipljivom obliku.
      A za farbu hvala na predlogu, i sigurno cu da probam Selectiv ako je vec dovoljno velika za celu kosu. Razmisljam da promenim ovu sto korstim, zato sto cesto ne mogu da nadjem da je kupim pa moram da uzmem alternativu za nijansu svetliju. A ne svidja mi se kako ona izgleda. Potrazicu obe cim potrosim zalihe koje sam poslednji put nakupovala da se nadje. :D

      Избриши
  13. Nasmejala sam se zaključku :) ja ipak mislim da si ti jedna elegantna i otmena mlada dama ;)

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман12. јун 2014. 08:15

    Bas lep post,priblizila si nam sebe malo,mada te ne poznajem rekla bih da si devojka blage naravi sa notom zavodnice,sa stavom,a imas i dozu umetnickog u sebi (to cesto primecujem u tvojim postovima)-jesam li pogodila nesto od toga? Mislim da mi dobro ide analiza licnosti(Devica u meni:))iako mi to nije struka. Ono sto je sastavni deo mene jesu Dior Addict parfem,onaj prvobitni,i nude-rozikasti ruzevi,mada sam pored blogova zavolela i boje:) Pozdrav,Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kristina, najezih se dok sam procitala. :))))
      Kakva procena i ocena. U vecini tvrdnji si u pravu skroz dok nesto ostavljam na drugima da procene (ovo sa zavodnicom :D). Mozda bi i trebalo da se posvetis ovakvim analizama, dobro te vodi ta Devica.
      Vidim da smo slicne, ako je suditi po ruzeivam i nijansama. :****

      Избриши
  15. Prosle nedelje kupila Balea gel za lice, prezadovoljna sam njime, ima lep miris ,ostavlja cisto i glatko lice , pre sam morala i mleko za skidanje sminke i micelarni rastvor da koristim da bih skinula ostatak,sad mi je on sasvim dovoljan!

    Sa cenom od 235 din, cini mi se, nema mu ravnog :)

    ОдговориИзбриши
  16. Davno sam čitala sad tek komentarišem.. Ja kad ne stavim sat na ruku kao da sam gola izašla iz kzće haha :)
    Uglavnom bez šminke i mogu ali bez nakita nigde (a sad se to svelo na sat, verenički prsten i burmu i 2-3 narukvice)

    ОдговориИзбриши

button share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My signature products

Vuk dlaku menja, al ćud nikada... Tako je i sa kozmetikom. Neki proizvodi vremenom postanu deo svakodnevnice i vaše ličnosti, da ih je teško zameniti. Ja sam od onih tvrdoglavih što se čvrsto drže svojih favorita, toliko da ih godinama ne menjaju. Evo nekoliko proizvoda koje volim i kojima bih sebe opisala.

Parfem - vrlo moćna stvar. Poput slika, mirisne note mogu da uhvate trenutak i da vas godinama kasnije podsete i vrate najlepšim uspomenama. Baš zato volim parfeme i trudim se da svako putovanje ili meni bitan događaj obeležim notom koja će me uvek sećati na lepe trenutke. 
Imam nekoliko parfema, uglavnom samo nekoliko puta korišćeni (uspomene), ali onaj koji koristim svakog dana je Paco Rabanne Black XS. Istovremeno i nežan i jak, ženstven ali ne previše sladak (nisam vešta u opisu mirisa). Prvu bočicu sam kupila pre četiri godine i jednostavno se srodila s njim. Zvuči ludo, ali kad god stavim neki drugi parfem imam utisak da me krene maler tog dana. Nema smisla,znam, ali što je sigurno sigurno je :)

Anti-perspiranti kojima se uvek vraćam su Nivea Happy Time (ovog puta nije na slici), Pearl&beauty i od nedavno Powder Touch. Tri mirisne note koje mi prijaju u svakom trenutku i formula koja mi pruža osećaj svežine i sigurnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Koristila sam druge marke i svakako ima boljih ili podjednako dobrih, ali ovo je najsigurniji izbor sa kojim se uvek dobro osećam. Jednostavno, navika!


Kada je nega lica u pitanju, probala sam i sigurno ću probati puno proizvoda jer se zahtevi kože vremenom menjaju, ali jedina stvar koju godinama unazad koristim jeste Balea gel za pranje lica koji mi u potpunosti odgovara. Njime skidam šminku i umivam lice ujutru i uveče i nikada me nije izneverio.


Bojenje kose mi je bolna tačka, jer to radim isključivo iz nametnutih razloga - sede! Imam dugu kosu i investicija u farbanje mi nije omiljena stavka na šoping listi. Tražila sam nijansu približnu mojoj prirodnoj boji kose, bez žutog ili crvenkastog odsjaja. Eksperimentisala sam tek sa nekoliko nijansi (nezadovoljna sa svakom) i na kraju našla utehu u Revlon Color Silk farbi bez amonijaka, nijansa 33. Pored toga što sam zadovoljna bojom, sviđa mi se što nije krem varijanta (što bi u mom slučaju zahtevalo minimum dve tube za pokrivanje cele kose) već tečna formula kojom se za tili čas prefarbam, od korena do krajeva. Detaljnije o tome možete pročitati na ovom LINKU.

Dok pričamo o kosi, pored farbe spomenuću i dva vrlo jeftina ali dobra proizovda - Balea šampon i regenerator za kosu. Uvek ih imam u rezervi ako treba da uskoče u pomoć ukoliko neki novi proizvod zakaže. Imam dosta boljih rešenja za negu i pranje kose, ali ovo je nešto čemu se uvek bez problema vratim.

I došli smo do šminke, gde se favoriti stalno smenjuju i uvek se nađe neko novo čudo koje me oduševi i zaokupi svu pažnju. Ali ono što uvek imam u neseseru, bez obzira na nova otkrića jesu:
1. Deborah Milano Red ruž za usne u nijansi 02 - i ptice na grani znaju da mi je omiljen (detaljnije)
2. NYX HD korektor
3. Maybelline maskara - žuta ili ljubičasta uvek mora da se nađe pri ruci - višegodišnji nepobedivi favoriti

Koliko god volela lude šare na noktima i vesele boje, moje divljenje se zadržava na tuđim rukama. Ja jednostavno ne umem to da iznesem i svaki smeliji detalj mi brzo dosadi. Ja sam nudista po bojama, i moja kolekcija lakova se sastoji iz 50 nijansi neutralnih, nekoliko bordo tonova i uvek jedan crveni ili ljubičasti kad poželim da "poludim" :)

Evo i nekoliko nekozmetičkih obeležja uz pesmu "poznaćeš me i po mrakuuuu" :)))

1. Što se nakita i garderobe tiče, tu sam vrlo jednostavna. Jedini ukras koji uvek nosim sa sobom jeste ručni sat. Dugo sam tražila svoj idealni komad - okrugla glava sa metalnom narukvicom u srebrnoj boji. Ne volim srca, svetiće, leptiriće ni pompezne natpise tako da sam jedini "girly" momenat prepustila diskretnim cirkonima, čisto da se razlikuje od muškog. 
Ponekad nosim sićušne, jedva primetne minđuše koje uglavnom sakrijem u kosi. :)

Garderobu kad bih slikala, smorila bi vas slika obojena monotonijom braon, krem, puderastih, belih i crnih tonova, prošaranih sa malo džinsa i pastela. Nothing special. Kad na to dodate sve varijante baletanki i ravnih sandalica, dobijate jedan neupadljiv i ni po čemu prepoznatljiv stil. Ali šta ću kad tako volim.

To bi bila ja u svega nekoliko proizvoda. Koji su vaši nezamenljivi favoriti?

32 коментара:

  1. Super post i svaka čast na ideji za isti :)
    Ja volim da isprobavam nove proizvode, posebno kada je šminka u pitanju, ali ono što uvek imam su Bourjois puder (HM ili FP), parfemi Chloe i Hypnotic Poison, Insight šampon, Mixa krema za ruke, mleko za telo, Serical Latte pakovanje za kosu, Uniq one... Sigurno sam nešto zaboravila, ovo je ono što mi je prvo palo na pamet... Neke koristim godinama, neke mesecima, u svakom slčaju su proizvodi u koje se kunem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Andjo :D
      Ako ti se dopada post, ajde ja tebe lepo nezvanicno da tagujem da odradis slican, jer bih volela da cujem i tvoje favorite i razloge za njih posto sama volim da citam ovakve teme. Uvek se otkrije nesto, a mozda u tvojim zakletim proizvodima se krije moj buduci :D

      Избриши
  2. Ti se grdno varaš ako misliš da je tvoj stil oblačenja neprepoznatljiv. Možda nije vrišteće upadljiv ali se itekako izdvaja iz mase, i to si ti. A taj sat ti možda neko i ukrade kad te nema, samo da znaš. :p

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj Dru uvek ima mudru da prozbori i da me utesi :*
      A to sto sam ti ostala duzna narandzaste carape i jos koju ludu boju, tek treba da ispunim.

      Избриши
    2. Nego šta nego da ispuniš a ja se tome radujem. :* Čekam. ;)

      Избриши
  3. Nisu svi ravnodusni na nude odech, tako da molim te :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. *odecU...kad kucam sa telefona.

      Избриши
    2. Di, sa tobom nema nedoumica... vec sam shvatila da smo iste duse nudisticke i podrzavam te :)

      Избриши
  4. I takav stil pun neutralnih boja je prepoznatljiv stil. :) Lep post. :) Lično volim da se igram sa bojama, da nosim najrazličitije odevne komade, ali klasika je uvek klasika. :) Deborah karmin imam i ja, ali ga slabo koirstim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, draga. Nismo svi isti i ja na primer ne bih umela da iznesem sarene kombinacije jer se osecam "upadljivo" i samim tim nelagodno. Ali obozavam da tako nesto vidim na drugima i uvek se odusevim.

      Избриши
  5. Mene je sat oduševio! Obožavam jednostavne satove sa metalnom narukvicom. Imam ih više nego što mi je potrebno, pa tražim neki lijep sa kožnom :)
    Slažem se za Balea šampon, jer mi malo koji šampon u potpunosti odgovara, a on je jedan od tih koji mi odgovaraju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Satove obozavam, ali sam dosta izbirljiva. Volim one klasicne, pomalo muskaste sto odlicno idu uz kosulje i sakoe. Da ojacaju licnost :D
      Meni je Balea skroz po meri, i kvalitet i cena.

      Избриши
  6. Sat ti je divan, i ja baš tražim nešto tako, jednostavno, sa metalnom naukvicom i sa malo cirkona okolo koji će izgledati lijepo a ne napadno!
    Ja jako volim isprobavati nove stvarčice ali imam onih koji su mi tako dobri da im se često vraćam, možda ih nemam uvijek u svom kozmetičkom kutku ali uvijek su mi na pameti ako ne znam što bih kupila.
    Super post!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tesko je naci danas dobar i sveden sat, jer su uglavnom natpis brenda i kilo cirkona u prvom planu, pa cak i oni sa vecom cenom izgledaju vrlo jeftino. Fosil i Esprit od pristupacnijih imaju lepih modela, tako da mozes njih da pogledas.

      Избриши
  7. Анониман10. јун 2014. 04:34

    Super post,mnogo zajednickih favorita imamo.Zelim da te pitam jel ti farba bez amonijaka prekiva sede,jer sam citala da nema sanse da prekriju ma bilo koja marka da je upitanju,a da je farba bez amonijaka?I da jel se brze ispira od obicnih sa amonijakom,jer meni se mnogo brzo spere sa sedih kad se ofarbaju sa amonijakom :) ?Slazem se da je to velika obaveza sto za novcanik sto za kosu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :*
      Nemam puno iskustva jer sam se na ovoj zadrzala posle dva farbanja. Iako ne sadrzi amonijak, meni lepo pokrije sede, ali tacno je da se brze ispere. Maksimum mesec dana izgleda verno na kosi, onda boja krene da bledi i sede proviruju. Kosu perem na dva dana, a posle mesec i po dana sede se pojave u celosti. Zavisi i koliko si seda, ja na primer imam one grozne debele vlasi i njih prvo i najvise namazem farbom,pa onda ostatak kose. A farbe sa amonijakom sto sam koristila su manje vise imale isti efekat.

      Избриши
  8. Super post! Eto, i ja sam rob navika, naročito kada su parfemi i kosa u pitanju. Bez Crisatlline BVL ne mogu a pokušavala sam, a na glavi nikakvi eksperimenti ne dolaze u obzir. Ono što mi je zaokupilo pažnju na samom kraju i onog dana u Bačkom Jarku je sat, divan, predivan :) Jedinu razliku koju vidim među nama su boje, ja ih obožavam, naročito leti i na noktima <3 Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, tagujem te da odradis slican, rado cu citati.
      Slicne smo kad se radi o glavi, jer tu nista ne prepustam slucaju. A sve mi diraj samo mi parfem ne menjaj <3
      Hvala za satic, drago mi je da je njegova divota primecena. Zavidim ti na sarenim nokticima i slobodu sa bojama. Ajde sada da pises :)

      Избриши
  9. uh, ja sam totalno zaljubljena u pojedine proizvode koje koristim godinama, ma i preko desetljeća i jednostavno mi ih ništa ne može zamijeniti. :D kad volim, onda je to beskonačno! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj covek, Lenkic! Ono sto je dobro ne treba menjati, samo nadogradjivati. :*

      Избриши
  10. Draga, lepi omiljeni proizvodi. :) Svidja mi se postic! :*

    ОдговориИзбриши
  11. Jako dobra ideja za post, uzivala sam u citanju uz popodnevnu kafu :) Neke proizvode i sama koristim i apsolutno se slazem sa onim sto si napisala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jovana, zadovoljstvo mi je sto sam ti pravila drustvo uz kaficu. :)
      S obzirom da kod tebe uvek otkrijem nesto zanimljivo i dobro, drago mi je da nam se poklapaju favoriti. :*

      Избриши
  12. Ti si ovako po opisima i bojama koje volis u neku ruku meni slicna, a u neku ruku totalna suprotnost jer ja u oblacenju i lakovima volim boje, volim biti upadljiva, imati neke neobicne detalje, jake printove na odjeci, tufne i sl. Ali recimo za sat se slazem, imam slican okrugli Donna Karan i cetvrtasti Esprit, takodje sa cirkoncicima. Isto u srebrnoj boji jer idu uz sve, a zlato ne nosim. U zadnje vrijeme tek kao modni nakit i nikako da se srodim, a i fali mi sat u toj boji.
    Imas pristupacne, a dosta velike i dobre farbe bez amonijaka od Selectiva. Tuba ima 120 ml, to ti je sigurno dovoljno za tvoju kosu. Ja sam se zadnju put farbala Nectrom od Schwarzkopfa- divna, blaga farba kojom sam postigla svoju boju, takodje je bez amonijaka, i evo nakon mjesec dana se nije isprala,a ja perem kosu svaki drugi dan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam videla na jednoj devojci savrsen Donna Karan sat slican ovom, ali nikako da ga nadjem u prodaji. Moja zamisao u opipljivom obliku.
      A za farbu hvala na predlogu, i sigurno cu da probam Selectiv ako je vec dovoljno velika za celu kosu. Razmisljam da promenim ovu sto korstim, zato sto cesto ne mogu da nadjem da je kupim pa moram da uzmem alternativu za nijansu svetliju. A ne svidja mi se kako ona izgleda. Potrazicu obe cim potrosim zalihe koje sam poslednji put nakupovala da se nadje. :D

      Избриши
  13. Nasmejala sam se zaključku :) ja ipak mislim da si ti jedna elegantna i otmena mlada dama ;)

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман12. јун 2014. 08:15

    Bas lep post,priblizila si nam sebe malo,mada te ne poznajem rekla bih da si devojka blage naravi sa notom zavodnice,sa stavom,a imas i dozu umetnickog u sebi (to cesto primecujem u tvojim postovima)-jesam li pogodila nesto od toga? Mislim da mi dobro ide analiza licnosti(Devica u meni:))iako mi to nije struka. Ono sto je sastavni deo mene jesu Dior Addict parfem,onaj prvobitni,i nude-rozikasti ruzevi,mada sam pored blogova zavolela i boje:) Pozdrav,Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kristina, najezih se dok sam procitala. :))))
      Kakva procena i ocena. U vecini tvrdnji si u pravu skroz dok nesto ostavljam na drugima da procene (ovo sa zavodnicom :D). Mozda bi i trebalo da se posvetis ovakvim analizama, dobro te vodi ta Devica.
      Vidim da smo slicne, ako je suditi po ruzeivam i nijansama. :****

      Избриши
  15. Prosle nedelje kupila Balea gel za lice, prezadovoljna sam njime, ima lep miris ,ostavlja cisto i glatko lice , pre sam morala i mleko za skidanje sminke i micelarni rastvor da koristim da bih skinula ostatak,sad mi je on sasvim dovoljan!

    Sa cenom od 235 din, cini mi se, nema mu ravnog :)

    ОдговориИзбриши
  16. Davno sam čitala sad tek komentarišem.. Ja kad ne stavim sat na ruku kao da sam gola izašla iz kzće haha :)
    Uglavnom bez šminke i mogu ali bez nakita nigde (a sad se to svelo na sat, verenički prsten i burmu i 2-3 narukvice)

    ОдговориИзбриши